2777
2789
عنوان

واکسن دوماهگی

82 بازدید | 18 پست

امروز واکسن پسرمو زدم ‌ خیلی گریه کرد .‌

بهش استامنیفن دادم اما همرو تف کرد نمیدونم چقدشو خورد چیکار کنم ؟

اون قطره هم که واکسن خوراکی هست رو هم تف کرد 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

قطره رو بعضیا مجدد میدنپسرمنم استامبنوفن نمیخورد با روشهای طبیعی کنترلش مبکردم تبشو

از کی تب می‌کنه؟

انقد خستم که همین الان بیهوش میشم نمیدونم شب چجوری میخام بیدار باشم 

از کی تب می‌کنه؟انقد خستم که همین الان بیهوش میشم نمیدونم شب چجوری میخام بیدار باشم

عزیزم حدا کمکت کنه از بعد از ظهر تب میکنه و شب اوج میگیره احتمالا فردا صبح راحتی

شبم بیدار نمون ساعت کوک کن چک کن

ببین استامینوفنو بریز ته زبونش که نتونه تف کنه یه ترفند دیگم اینه که وقتی ربختی قاشقو نگه داری تو دهنش بعو مجبور میشه قورتش بده 

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
از کی تب می‌کنه؟انقد خستم که همین الان بیهوش میشم نمیدونم شب چجوری میخام بیدار باشم

خیلی سخته شب بیداری من پرستارم اما الان که نوزاد دارم می بینم هر شب هر شب بیدار شدن سخته هرروزی که شب میشه خوشحال میشم

دلم میخواد زودی این روزا بگذره و بچم غذا خور بشه

عزیزم حدا کمکت کنه از بعد از ظهر تب میکنه و شب اوج میگیره احتمالا فردا صبح راحتیشبم بیدار نمون ساعت ...

کوک میکنم بیدارنمیشم  . وقتی میخابم بیهوش میشم چون خیلی کم خوابم و استراحت ندارم  بخاطر همین موضوع شیرم داره خشک میشه

خیلی سخته شب بیداری من پرستارم اما الان که نوزاد دارم می بینم هر شب هر شب بیدار شدن سخته هرروزی که ش ...

اره خیلی سخته من برای شیر بیدار نمیشه که گریه کنه پریشب وشب قبلش از ۱ تا ۸ صبح من خواب موندم  به دکترش گفتم گف نباید بزاری انقد گرسنه بمونه حتما بیدارش کن ..اما من انقد خستم و خوابم میاد که تا سرم رو بالشت‌ه بیهوش میشم .

شما چند ماهشه

کوک میکنم بیدارنمیشم . وقتی میخابم بیهوش میشم چون خیلی کم خوابم و استراحت ندارم بخاطر همین موضوع ش ...

پس تا میتونی در طول روز امروز بخواب اگه بتونی استامینوفن بدی  راحت تری چون با استامینوفن تا چند ساعت راحتی مطمینی تب نمیکنه

خیلی سخته شب بیداری من پرستارم اما الان که نوزاد دارم می بینم هر شب هر شب بیدار شدن سخته هرروزی که ش ...

پسر من شبا بیداره نمیخابه تا ۳ یا ۴ صبح گاهی که تا ۱ یا ۲ .

ننو داره اما شب توش آروم نیست باید بغلش کنی راهش ببری من خیلی کم‌خونم بلند میشم سرم گیج میره چشام سیاهی میره خوابمم میادهمش میترسم بندازمش

پسر من شبا بیداره نمیخابه تا ۳ یا ۴ صبح گاهی که تا ۱ یا ۲ .ننو داره اما شب توش آروم نیست باید بغلش ک ...

منم همینطور دخترم یهو شبا سه الی چهار ساعت بیداره 

شوهرم کمک میده اما دلم میسوزه چون باید بره سرکار گناه داره

پس تا میتونی در طول روز امروز بخواب اگه بتونی استامینوفن بدی راحت تری چون با استامینوفن تا چند ساعت ...

نمیتونم بخوابم انقد خونه کار هس غذا باید بپزم  یه پسر ۷ ساله دارم ازمدرسه بیاد نمیزاره ۱ دقیقه بخابی ازبس حرف میزنه 

نمیتونم بخوابم انقد خونه کار هس غذا باید بپزم یه پسر ۷ ساله دارم ازمدرسه بیاد نمیزاره ۱ دقیقه بخابی ...

قشنگ درکت میکنم خودمم با همین شرایط دوقلو داشتم البته مامانم میومد خیلی وقتا

کش کسی بیاد پیشت

پسر من شبا بیداره نمیخابه تا ۳ یا ۴ صبح گاهی که تا ۱ یا ۲ .ننو داره اما شب توش آروم نیست باید بغلش ک ...

بی صبرانه منتطرم این روزا تموم بشه و یکم بچم بزرگ بشه من بعد ۸ سال بچه اولمه اما همش میگم یعنی میشد بچه دارم نشم؟ خصوصا من از اولش تنها بودم