2777
2789
عنوان

هدیه برای حرف ن

125 بازدید | 13 پست

سلام خانم ها برای کلاس اول، با حرف ن چه هدیه ای مناسب هست؟ خوراکی هم ممنون میشم بگید و اگر ایده شیکی دارید لطفا مطرح کنید.

❤❤اللهم اشف کل مریض❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا با حرف ن که خیلی خوبه،به من بیچاره ( حرف ز) افتاده!چه گلی بسرم بمالم😩😩😩

ز خیلی سخته 😂

فصل زردآلو هم نیست.

تم زرد بگذارید، بادکنک زرد بدید،گیفت عروسک زرافه

❤❤اللهم اشف کل مریض❤❤

من برای هدیه خیلی مشکل دارم.

ترجیحم هست حرف ن در ابتدای اسم هدیه باشه اما خوب نیست گویا

چند روزه دارم میگردم داخل اینترنت و کانال های مختلف چیزی که باب میلم باشه پیدا نکردم

❤❤اللهم اشف کل مریض❤❤
ممنون عزیزم.نارنگی هم خوبه.هدیه خواستم ناخنگیر بگیرم گفتم هدیه شکیلی نیست.نمی‌دونم چی بخرم براشون

والا خوراکی رو شنیده بودم هدیه رو نه 

چقد ادا و قرتی  دارن برا کلاس اولی ها 

زمان ما این شکلی نبود 

بعد ی مدت فقط خوراکی 

الان هدیه هم میبرن چخبره 

شاید یکی توانش نباشه 

باز خوراکی بهتره برا حرف اول اسم 

آخه یکی حرف سخت افتاد باید هدیه همونو بگیره؟ 

انصافه واقعا؟؟؟

۱۴ آذر به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر

والا خوراکی رو شنیده بودم هدیه رو نه چقد ادا و قرتی دارن برا کلاس اولی ها زمان ما این شکلی نبود بعد ...

بله واقعا سخت شده کار، جدا از بحث مالی اینکه وقت و انرژی از خانواده ها میگیره هم مطرحه.

چشم و هم چشمی هم که باب شده بدتر از همه است.بالاجبار مجبوری بخاطر فرزندت و اینکه نسبت به باقی بچه ها کم میاره بهترین خودت رو نشون بدید.همین میشه فشار از همه نظر روی خانواده.

❤❤اللهم اشف کل مریض❤❤
من برای هدیه خیلی مشکل دارم.ترجیحم هست حرف ن در ابتدای اسم هدیه باشه اما خوب نیست گویاچند روزه دارم ...

برای خوراکی مثلا نون خامه ای😅😋برای هدیه هم من یه ایده دیدم از یه جا ( نامه ) داده بود ،پاکت نامه قشنگ بزار بعد توش یه نامه یه خطی واس هر کدوم از دوستاش بنویس

برای خوراکی مثلا نون خامه ای😅😋برای هدیه هم من یه ایده دیدم از یه جا ( نامه ) داده بود ،پاکت نامه ق ...

چه ایده قشنگی

ممنون از پیشنهادتون.

به غیر از نامه هدیه ای به ذهنتون نمی‌رسه که در کنارش بشه انجام داد؟

❤❤اللهم اشف کل مریض❤❤
چه ایده قشنگیممنون از پیشنهادتون.به غیر از نامه هدیه ای به ذهنتون نمی‌رسه که در کنارش بشه انجام داد؟

والا من اینقدر درگیر نشانه ی ز هستم که به بقیه نشانه ها فکر نکردم🤣حالا اگه چیزی پیدا کردم یا به ذهنم رسید همینجا میام واست مینویسم عزیزم

والا من اینقدر درگیر نشانه ی ز هستم که به بقیه نشانه ها فکر نکردم🤣حالا اگه چیزی پیدا کردم یا به ذهن ...

ممنون عزیزم

درک میکنم چون خودم واقعا درگیرش شدم

انشاالله بهترین خودتون رو به نمایش بگذارید 🌹

❤❤اللهم اشف کل مریض❤❤