2777
2789
عنوان

دلم گرفته 🥺😓

71 بازدید | 6 پست

هیچکس ندارم یکماه از خونه بیرون نرفتم تو روستام فعلا هیجا نمیرم از مردم اینجا خوشم نمیاد هیچکس ندارم حتی تو‌خونه خودمون از دست پدرم اسایش ندارم روز شب تو ی اتاق حبسم .... خیلی افسردم

نمیدونم چیکار کنم رهایی پیدا کنم

منم ک باشگاه کنار خونمونه نمیرم 

خوشم نمیاد

پرده هاروهم میکشم نور نیاد داخل حتی

همع همینن غصه نخور

هیچ وقت جایی که هستی گیر نمیکنی مگر اینکه تصمیم بگیری همونجا بمونی!

آخ آخ من تو شرایط تو بودم منتها مامانم فوت شده بود 

من تو خونه با دوتا عمه افریطه که سر غذا هم دعوا میکردن باهام چهار ماه بیشتر طاقت نیاوردم آب شده بودم ازدواج کردم و از اون خونه فرار 😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ک باشگاه کنار خونمونه نمیرم خوشم نمیادپرده هاروهم میکشم نور نیاد داخل حتیهمع همینن غصه نخور

من خیلی حبسم نمیدونم حالم واقعا خرابه بیماریم دارم خیلی زجرم میده

اخی♥️عزیزم الان خوشبختی؟

خداروشکر صد هزار بار بهتر از خونه بابام البته تا زمانی که مامانمب و عالی بود بهشت بود همین که رفت بابام کردش جهنم 

خداروشکر ایشالله تو ام بهترین راه بیاد جلو پات راحت شب با تک تک سلول ام درکت میکنم 

خداروشکر صد هزار بار بهتر از خونه بابام البته تا زمانی که مامانمب و عالی بود بهشت بود همین که رفت با ...

اخی چه داستان تلخی عریزم

منم مامانم خیلی خیلی خیلی کمک حالمه خودشم مرییضه... خدا سایشو از بالا سرم کم نکنه

من چندساله مریضم خیلی زیاد برام تلاش کرده خیلی زیاد

تا ۴ صبح کار میکرد پول در اورد خرج دکتر رفتت منو جور کرد در حالی که پدر خیر ندیده ام حتی نمزاشت دکتر برم مادرم پنهانی منو میبرن دکتر

پدرم یه دیوه اگه بگم چه بلایی به سرمون اورده گریت میگیره🙂‍↕️حالا من خاستگار خوبم دارم چنتا ولی دلم راضی به ازدواج نیست با این همه زجر و عذابی که میکشم

باورت میشه

میخام از خدا درخپاست ی مرد با مشخصات دلخواه بکنم انشالله بیاد سنمم یکم بره بالاتر بعد ازدواج کنم فعلا ۲۰ هستم