منm12 مدیر استارتر عضویت: 1404/01/31 تعداد پست: 1050 عنوان ازدواج 136 بازدید | 15 پست چیکار کنم فکر ازدواج و اینا از سرم بیفته 1404/08/06 | 02:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ثروتمندترین_دختربابل عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 4807 چرا بیفته در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصد
باربی_هسدم عضویت: 1404/08/01 تعداد پست: 649 کاری نمیخواد بکنی همه چی دسته خوده آدمه سعی کن هروقت فکرش افتاد به سرت سریع سرتو به یچیزی گرم کنی باربی_سایت🎀
عهعهعهعهعهع عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 1020 درس بخون مورد خوب اومد رد نکن خدامنو خیلی دوسداره 💕من خیلی خوشبختمممم💖 به همه آرزوهام رسیدممممممممممم💕 اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا خوشبختیم صلوات گفتی بگو منم برات بگم تو تاپیکم واسه ازدواج وعاقبت بخیر و رفتگان و... ختم میگیرم اسمت رو بگو به نیتت بخونم 💋التماس دعا مهربونای من💕💓لطفا تاپیکایی که مال ختم نیست رو برام گزارش بزن پاک شن مرسیییی
tulipatarda عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 464 نمیفتهتا ازدواج نکنی فایده نداریخودتو با هر چیزی سرگرم کنی، دائم این سایه بالا سرته که مجردی! کاربر قدیمی ام...یعنی خیییلی قدیمیا اون موقع که اغلب کاربرا نمیدونستن نی نی سایت چی چی هس.
منm12 مدیر استارتر عضویت: 1404/01/31 تعداد پست: 1050 درس بخون مورد خوب اومد رد نکن مورد خوب از کجا بیاد خواستگار ندارم کلا فامیل هم نداریم
oceanbreeze عضویت: 1404/01/09 تعداد پست: 1739 مورد خوب از کجا بیاد خواستگار ندارم کلا فامیل هم نداریم نگران نباش هر وقت موقعش بشه میاد
منm12 مدیر استارتر عضویت: 1404/01/31 تعداد پست: 1050 نگران نباش هر وقت موقعش بشه میاد شایدم هیچ وقت مورد مناسب نیاد
ارتباط_پاک عضویت: 1404/05/27 تعداد پست: 1809 22 ۲۵ تا ۲۷ سالگی ارتباط با جنس مخالف اصلا نباید باشه ،فقط هدف فکر درس دانشگاه و ورزش و شغل درامد تفریحات سالم باهم جنس هاتون
عهعهعهعهعهع عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 1020 مورد خوب از کجا بیاد خواستگار ندارم کلا فامیل هم نداریم ختم ازدواج از گوگل بگیر بخون سوره طه یس احزاب من هروقت خوندم قلبا برام موردای خوبی اومده ذکر یا لطیف و کلی ذکرای دیگه چنتا ذکر هفتگی بود یادم نی چی بودن اونام میخوندم خواستگار میومد نماز اینام بخون سر وقت امیدت ب خدا باشه ب خودت برس همیشه خدامنو خیلی دوسداره 💕من خیلی خوشبختمممم💖 به همه آرزوهام رسیدممممممممممم💕 اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا خوشبختیم صلوات گفتی بگو منم برات بگم تو تاپیکم واسه ازدواج وعاقبت بخیر و رفتگان و... ختم میگیرم اسمت رو بگو به نیتت بخونم 💋التماس دعا مهربونای من💕💓لطفا تاپیکایی که مال ختم نیست رو برام گزارش بزن پاک شن مرسیییی
oceanbreeze عضویت: 1404/01/09 تعداد پست: 1739 شایدم هیچ وقت مورد مناسب نیاد واا چرا انقد منفی فک میکنی ببین بزار یچیزیو بهت بگم به حرفم ایمان داشته باش به هر چی فک کنی همون واست اتفاق میفته پس سعی کن همیشه در مورد ازدواج و همسر آیندت به چیزای خوب و مثبت فک کن و از خدا بخواه بهترین آدمو وارد زندگیت کنه