fateme_pv مدیر استارتر عضویت: 1402/07/27 تعداد پست: 309 عنوان بغل میکنه 190 بازدید | 7 پست در طول روز و شب همسرت بغلت میکنه؟؟ بوست میکنه ؟؟ جدا از رابطه جن سیو اینکه چندسال اول بهتره بعدش عادی میشه ازدواج؟؟ درسته؟؟ من از داخل زندگی کسی خبر ندارم برای همین میخام بدونم چطوریه رابطتتون با همسرتون داخل خونه 1404/08/06 | 02:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
freshtejon عضویت: 1403/12/08 تعداد پست: 2573 شوهرم شبا قبل خواب چند دقیقه ولی طی روز خونه باشه من همش اویزونم😐 مهلت ندارع اون بیاد
باربی_هسدم عضویت: 1404/08/01 تعداد پست: 657 دیگه روزی یدونه بوس عادیه دیگه!بله ازدواج بعد از یه مدت اگه هیجان نداشته باشید عادی میشه براتون باربی_سایت🎀
fateme_pv مدیر استارتر عضویت: 1402/07/27 تعداد پست: 309 دیگه روزی یدونه بوس عادیه دیگه!بله ازدواج بعد از یه مدت اگه هیجان نداشته باشید عادی میشه براتون من مثل اول عقدم خیلی پرشوورم اما اون خیلی عادی شده بهش میگم ناراحتیمو قبول نمیکنه
fateme_pv مدیر استارتر عضویت: 1402/07/27 تعداد پست: 309 دیگه روزی یدونه بوس عادیه دیگه!بله ازدواج بعد از یه مدت اگه هیجان نداشته باشید عادی میشه براتون چندساله ازدواج کردین
باربی_هسدم عضویت: 1404/08/01 تعداد پست: 657 من مثل اول عقدم خیلی پرشوورم اما اون خیلی عادی شده بهش میگم ناراحتیمو قبول نمیکنه تو دوران عقد عادیه عزیزم هزارجور مشغله و نگرانیه عروسی و خونه زندگی جهاز و بعدش فکر کردن به مخارج زندگیه مشترکآقایون خیلی خیلی به این چیزا فکر میکنن ولی فقط میریزن تو خودشون چیزی نمیگن برای همین کلافه میشنمنم عقدم اینطوری بودیم باربی_سایت🎀