2777
2789
عنوان

وای دلم میخواد.....

207 بازدید | 20 پست

وای دلم میخوادالان حالت تهوع داشته باشم همش بیترم بالا دل دردم داشتم بعدبه مادرشوهرم میگفتم حال ندارم اونم همش بگه خوب چته شوهرمم زنگ بزنه همش بگه چشه بگم نمیدونم فکرکنم مسموم شدم بعدبرم دکتربگه خانوم باردارنیستی بعدبگم نمیدونم فکرنکنم بلدآزمایش بنویسه وبعدبگه بارداری آخ که چه حالی میده بعدزنگ بزنی به شوهرههههه اوففففففف  مثل این فیلما ولی همش خیاله پس فرداموعدمه خخخخخ آرزوبرجوانان عیب نیست

خخخخخ. خدارو چ دیدی

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اهو اوف میکنی 😐

تقدیم ب دختر نازم😜                                                                     💖 اصفهان با آن همه وسعت شده نصف جهان!                   چند وجب داری,ولی کل جهانم گشته ای💖

👀👀👀

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏