2777
2789
عنوان

اپاندیس

225 بازدید | 8 پست

خانوما یه دوروزه کنار نافم سمت راست درد میکنه خیلی میترسم اپاندیس باشه.میدونین چطوربفنافم آپاندیسه یانه؟

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖

تاامروزصبح درد میکرد ولی الان متوجه نمیشم ولی دست ک میزنم ب همونجا ضعف میکنم

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فقط انقد میدونم ک

درد آپاندیس ب حدی یه ک

کمر رو نمیتونی صاف کنی و صاف بایستی

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

آپاندیس درد شکم داره میزنه ب  بغل پات همراه با تهوع و دلپیچه و گاهی هم تب

اگه فقط دور نافت درد میکنه احتمالا انقباض عضلات روده ای هست.

ب شکم خوابیدن. چیز سنگین جاب جا کردن و... کلا چیزی که ب اون ناحیه فشار بیاره باعث ش میشه

خدایا میشه بغلم کنی.بگی آروم باش تا منو داری غصه چیزی  رو نخور
آپاندیس درد شکم داره میزنه ب  بغل پات همراه با تهوع و دلپیچه و گاهی هم تب اگه فقط دور نافت درد ...

اها.ممنون عزیزم.خداکنه ک نباشه

من چندسال پیش آپاندیسمو عمل کردم وقتی با درد رفتم بیمارستان قبل اینکه سونو کنن دکتر که معاینه میکرد سمت راست شکمم رو به داخل فشار میداد و یهو ول میکرد که من جیغم درمیومد و از رو اون معاینه گفت آپاندیسه که رفتم سونو و همونم شد و عمل شدم اگه شما هم همینجوری هستی حتما" برو دکتر

من رادین کوچولو کاربر سال ۹۵ هستم نتونستم با همون کاربریم بیام و با کاربری جدید اومدم، اسم کاربری جدیدم هم از شیرین زبونی پسرمه که به نوشابه میگه شیبادا