2777
2789
عنوان

انتقال جنین

135 بازدید | 13 پست

روز هشتم انتقال هستم روزهای قبل علائم داشتم دو روزه علائمم رفته خیلی نا امید شدم تورو خدا دعا کنید واسم

کسی بوده مثل من باشه

میشه برای سلامت دنیا اومدن نینیم صلوات بفرستید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۸ روزه انتقال داشتم کمرم درد میکنه زیر دلم درد میکنه گفتم شاید فقط برای من درد میکنه یعنی عادی ا ...

منم داشتم تا روز هفتم بعد قطع شده خیلی نگرانم دائم حالت گریه دارم

امیدت به خدا باشه تو تازه الان وقت لانه گزینی جنین ت هست برات زوده علائم

اخه دل دردای پریودی داشتم روز سوم هم لک دیدم الان قطع شده

تو رو خدا دعا کن

اخه دل دردای پریودی داشتم روز سوم هم لک دیدم الان قطع شدهتو رو خدا دعا کن

اتفاقا لک بینی خوبه نشانه لانه گزینی هست تو یک گروه عضو هستم پنج نفر از ای وی افی های مثبت همین نشانه ها رو داشتن فقط آمپول تو باید فکر کنم دوتا کنی

اتفاقا لک بینی خوبه نشانه لانه گزینی هست تو یک گروه عضو هستم پنج نفر از ای وی افی های مثبت همین نشان ...

راست میگی نور امید به دلم نشست انشالله که هر چی میخوای خدا بهت بده توی این جورا تاپیک ها هیچکس نمیاد نظر بده

دوتا شیاف میذارم با یک آمپول

راست میگی نور امید به دلم نشست انشالله که هر چی میخوای خدا بهت بده توی این جورا تاپیک ها هیچکس نمیاد ...

خدا شاهده 

من خانوم هایی که تو گروه ای وی اف بودم لک میدیدن دوتا پودر رو تو یک آب مقطر مرکز ناباروری گفته بود باید موقع لکه بینی بزنن شما هم حتما بپرس

اینجا نمیشه لینگ گروه فرستاد وگرنه برات می‌فرستادم تا ببینی عزیزم هر کدومشون مثبت شدن از روز ۶ تا ده لکه بینی داشتن این نشانه خوبیه یعنی لانه گزینی شده برای منم دعا کن دامنم سبز بشه 

خدا شاهده من خانوم هایی که تو گروه ای وی اف بودم لک میدیدن دوتا پودر رو تو یک آب مقطر مرکز ناباروری ...

من روز سوم داشتم جنین هام بلاست بودن یعنی میشه لانه گزینی باشه

انشالله به حق امام زمان علیه السلام به زودی دامنت سبز میشه انتظار خیلی سخته