2789
عنوان

معنیش چیه

49 بازدید | 7 پست

خواب دیدم یه اسب قهوه‌ای سوخته بزرگ بود که دوباره افتاده بود دنبالم و منم فرار میکردم هیچ کس نمی تونست جلوشو بگیره 

اخرش خودم ارومش کردم مثل اینکه بخوابه رو زمین بود منم نازش میکردم این یعنی چی 

یعنی شوهر

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی اون وحشی بود مثل چی افتاده بود دنبالمبعدم مگه اسب سفید شوهر نیست؟ این سیاه بود

ربطی به رنگش نداره 

کلا دیدن اسب توی خواب خواستگاره 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

@mari789meri‍ تعبیر خوابم چیه

«سلام! خواب تو میگه یه چیز بزرگ و قوی (مثل همون اسب بزرگ قهوه‌ای) شاید الان حس ترس یا استرس بهت میده، ولی آخرش نشون میده که تو می‌تونی با صبر و آرامش اون رو کنترل کنی و حتی باهاش دوست بشی. یعنی تو قدرت داری که با مسائل بزرگ زندگی روبه‌رو بشی و آرامش پیدا کنی. 

هیچ کس کشورشو انتخاب نکرد. هیچ کس چهرشو انتخاب نکرد. هیچ کس قدشو انتخاب نکرد . هیچ کس چشماشو انتخاب نکرد. ولی اهای تویی که به خاطر ویژگی های ظاهری دیگران دیگرانو مسخره میکنی تو بیشعور بودن رو انتخاب کردی🙂🕸🌸🏵🌼🌌