2777
2789
عنوان

خانومای که خونه و ماشین دارین

316 بازدید | 39 پست

آیا لازم پس انداز میکنین ؟؟

منظورم اینه به فکر این هستین که درامدتون رو پس انداز کنین.من همش فکر میکنم باید مثلاً خونه رو بزرگتر کنیم و ماشین رو بهتر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله پس انداز می کنیم برای اینده بچه ها.  بالاخره پسرم در اینده سرمایه زندگی می خواد و دخترم جهیزیه!    اونها هم نخوان باید به مرور تغییری تو خونه و ماشین بدیم. قرار نیست هر چی هست خرج کنیم و بخوریم

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

در حال حاضر دوتا ماشین داریمدوتا آپارتمان و دوتا باغمقداری هم طلابچه هم ندارمهمش میگم آخرش واسه کی د ...

بچه نمی خواهید یا نمی شه؟   

بستگی به شرایط زندگیتون داره .

چکاربه زندگی بقیه مردم داری .

یکی شوهرش بدجنس و بدرد نخوره یا بچه هاش نااهل هستن یا به هردلیل دیگه ای مجبوره به فکر پیری و کوریش باشه .

یکی هم فقط تو زمان حال زندگی میکنه و کیفشو میبره 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

آدمیزاد چرا اینطوریهمعلوم نیست اصلا تا کی زنده هستیم اخه

خب ما برای آینده بچه ها پس انداز می کنیم  بالاخره اینده اشون بهتر از الان ما باشه

در حال حاضر دوتا ماشین داریمدوتا آپارتمان و دوتا باغمقداری هم طلابچه هم ندارمهمش میگم آخرش واسه کی د ...

ببین لوکیشنو بهتر کن مدل ماشینو بهتر کن

کیفیت بالا ببر

بعدشم انشاءالله که مادر بشی بحق خانوم فاطمه زهرا سلام الله 

حالا به هر دلیلی نخواستی کلی جاهای خیریه هست که میمونه برای اون دنیا و باقی الصالحات

شما یه مدت عشق و صفا کن بعد دوست داشتی دوباره پس انداز کن

یه خونه و یه ماشین و طلا دارم اما باید برای بچه ها پس انداز کنم 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن .