2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مصادره خیلی زرد و هجو و سخیف بود

لاتاری تلخ بود اما قوی ساخته شده

أَنَا عَبْدُكَ وَ أَنْتَ رَبِّي ظَلَمْتُ نَفْسِي وَ اعْتَرَفْتُ بِذَنْبِي وَ لاَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ أَنْتَ فَاغْفِرْ لِي يَا غَفُورُ يَا شَكُورُ 

مصادره طنزه

لاتاری واقعیت دردناک ولی جذاب و قشنگ و پرمحتوی

«زمانه عجیبی است! برخی مردمان امام گذشته را عاشقند ، نه امام حاضر را...میدانی چرا؟ امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند اما امام حاضر را باید فرمان برند! و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند...» (شهید آوینی)

مصادره رو شنیدم با حرفهای سخیف و شوخی های خارج عرف از مردم خنده میگیره و طنز فاخری توش نیست صرف حرفهای و تیکه های جنسی و غیره صدای خنده جمعیت میره هوا.

«زمانه عجیبی است! برخی مردمان امام گذشته را عاشقند ، نه امام حاضر را...میدانی چرا؟ امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند اما امام حاضر را باید فرمان برند! و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند...» (شهید آوینی)

مصادره خیییییلی چرته..همش شوخی های مزخرف و پیش پا افتاده..به زور حرف های جنسی و خارج از عرف میخواد مخاطبش رو بخندونه. لاتاری و به وقت شام داستان خوبی دارن درسته که نمیخندی ولی لااقل یه فیلم خوش ساخت میبینی که براش وقت گذاشته شده و به شعور مخاطب توهین نمیکنه

من یک مخالف فمنیستم، چون تفاوت های زن و مرد غیرقابل انکاره، من به دنبال تساوی با مردها نیستم به دنبال جایگاه والای زنانگی هستم، چیزی فراتر از تساوی✌