2777
2789
از روی مچ دست میشه فهمید کسی که مچ دستش پر باشه یعنی اندامش تپله ولی کسی که مچ دستش باریک باشه ولی ب ...

خخخخخخ

واقعا😂😂😂

مادر شوهرم مچ دستش انقدر باریکه

ک نگو وزنشم۹۰کیلو

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من به اونایی که اضافه وزنشون بامزه است و خوشکلن میگم تپل😊اونایی که اضافه وزنشون بی ریخت و زشته میگم چاق😕

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
الان از شوهرم پرسیدم من چاقم یا تپل دستشو به حالت گرد تو هوا چرخوند گفت تپل    

😀😀😀😁😁😁😂😂🤣🤣🤣

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

وقتی چیزی نمی‌دونید حرف نزنید 

چاق به کسی میگن که شکمش اندازه کوه صفه جلوست و کمرشم تو رفته. ولی اندازه دستش و روشن و بقیه جاهاش عادیه و حتی ممکنه نازک تر هم باشه، آلت این افراد هم کوچکتر از سایز نرمال هست، وزن این افراد نرمال هست و هیچ اضافه وزنی ندارند ولی مردم فکر می کنند این افراد ۳۰۰ کیلو هستند ، در جامعه این افراد بیشتر از افراد تپل مورد تمسخر مردم قرار می‌گیرند،علتش هم خوردن غذا به صورت نامناسب هست مثلاً بین غذا آب و ماست میخوره،تند تند میخوره و نمیجوه برنج خیلی میخوره و ..‌. و اگه عادات غذایی اش را اصلاح کنه خوب میشه و اصلا چربی هم نداره برید تحقیق کنید متوجه میشوید

ولی افراد تپل اصلا شکم ندارند شکمشون صافه ولی تمام اعضای بدنشان  مشخصه که تپله و وزن انسان های تپل زیاده و چربی و قندشون و بالاس و در این مورد باید رژیم غذایی اش را اصلاح کنه و ورزش کنه  

ولی در کل اینو بدونید آدم های چاق و تپل را سرزنش و تمسخر نکنید سرزنش تا حدی خوبه که برن لاغر کنن مثل من