2777
2789
عنوان

دانشگاه آزادی ها بیاین

120 بازدید | 17 پست

من کافی نت رفتم شهریه رو پرداخت کردم برای انتخاب واحد باید برم دانشگاه یا نه خود کارشناس انتخاب واحد میکنه؟؟الانم رفتم سای آموزشیار وضعیتم رو نامشخص زده بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس نیازی نیست برم دانشگاه سوال کنم؟

برو تو گروه دانشگاه صحبت کن من با بچه ها چت کردم گفتن این هفته نمیان اکثرا از هفته بعد میرن استاد ها گفتند شروع رسمی ترم اولی ها از هفته بعد هست 

یه جا نوشته بود : به لبخندم اعتماد نکن، غمگینم💔                      

برو تو گروه دانشگاه صحبت کن من با بچه ها چت کردم گفتن این هفته نمیان اکثرا از هفته بعد میرن استاد ها ...

دانشگاه آزادی؟چند شنبه رفتی ثبت نام؟چطوری تو گروه عضوت کردن؟همون که انتخاب واحد میکرد ادت کرد؟ببخشید خیلی سوال پرسیدم استرس گرفتم 

دانشگاه آزادی؟چند شنبه رفتی ثبت نام؟چطوری تو گروه عضوت کردن؟همون که انتخاب واحد میکرد ادت کرد؟ببخشید ...

اره آزاد هستم من دو هفته پیش ثبت نام کردم 

نه تو گروه خودم سرچ کردم تو تلگرام دانشکده آزاد بعد اسم شهر هم نوشتم اومد هنوز کلاس هارو نرفتم اونجا بری دیگه یک گروه جدا هم هست برای رشته ات که اد می کنند

اره آزاد هستم من دو هفته پیش ثبت نام کردم نه تو گروه خودم سرچ کردم تو تلگرام دانشکده آزاد بعد اسم شه ...

راستی وقتی شهریه رو پرداخت کردی خودت رفتی دانشگاه پیگر انتخاب واحد شدی یا نه بعدا خودشون انتخاب واحد کردن برات و از سایت آموزشیار دیدی؟

راستی وقتی شهریه رو پرداخت کردی خودت رفتی دانشگاه پیگر انتخاب واحد شدی یا نه بعدا خودشون انتخاب واحد ...

خودشون انتخاب واحد انجام دادن ولی هر روز سایت آموزشیار رو چک کن که انتخاب واحد برات اومده یا نه هرچند پیام هم میاد میگه کارنامه درسی شما بازتولید شد این پیام که بیاد از روز بعد کلاس ها شروع میشه دیگه تو سایت نگاه کن چه کلاسی داری و..