2777
2789

شب های طولانی

ببین معرکست! انقدر معرکست که من تاحالا ۳ دور خوندمش!

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز. 

حصار تنهایی من 

خیلی دوستش دارم

سفر به دیار عشق ، سیبل،تیری در مسیر

اگه بی ادبی کردی و جوابت رو ندادم دلم رو شکستی حرفت تو ذهنم میمونه و نمیبخشمت یادت باشه تا یکی تاپیک میزنه از کار بدش میگه حرف مزخرف بی ادبی تحویلش ندی حتما مشکلش هست دلیلی نداره وقتی خودش داره میگه کارش اشتباه بود تو بخوای بهش چرت و پرت تحویل بدی همون بهتر که تو نظر ندی امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖 درحال ترمیم🥀💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شب های طولانیببین معرکست! انقدر معرکست که من تاحالا ۳ دور خوندمش!

فعلا درگیر درس هامم ولی حتما سر فرصت میخونم .

عادت بدی دارم ، ی رمان یا سریال که شروع میکنم باید دو سه روزه تمومش کنم ، از زندگی میوفتم😁

از گوگل میشه دانلودش کرد ؟

لایکــــــــــــــــــــم کنید لطفا

از سال96کاربر نی نی سایتم... دیگه شماره ایی نمونده که باهاش عضو نشده باشم... من یک کاربر بی آزارم تروخدا اذیتم نکنید چرا هی کاربریمو حذف میکنید.دست از سرم بردارید... من یک خانوم باشخصیتم... 

فعلا درگیر درس هامم ولی حتما سر فرصت میخونم .عادت بدی دارم ، ی رمان یا سریال که شروع میکنم باید دو س ...

احتمالا نسخه پولیش رو بتونی دانلود کنی ولی نمیدونم رایگان داره یا نه

من خودم کتابش رو دارم حدود ۳۰۰ صفحه 

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز. 

فعلا درگیر درس هامم ولی حتما سر فرصت میخونم .عادت بدی دارم ، ی رمان یا سریال که شروع میکنم باید دو س ...

تو منی یا من تو؟

کارهای خانم مرضیه باقری ده‌بالایی رو بخون، همه، بدون هیچ استثنا

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت