2777
2789
عنوان

کاش یه نگاهی به خودش هم مینداخت

97 بازدید | 7 پست

سلام شبتون بخیر

یه دوستی دارم که هر وقت میبینمش کلی غیبت پشت سر به دوست دیگمون می‌کنه. اون دختره واقعا خوشگله به نظرم و از دوست خودم خیلی خوشگل تره. یه بار همینطوری گفتم فلانی هم دختر قشنگیه . در جوابش دوستم ناراحت شد ولی نه خیلی جدی. فقط خودش رو به ناراحتی زد. مدام هم میگه فلانی خرابه چون از نوجوانی دوست پسر داشته و الان هم به دوست پسر داغون داره.

به نظر من اینا به ما ربطی نداره و واقعا رو اعصابم تاثیر میذاشت این همه غیبت کردن و بد گفتن و انرژی های منفی.

تا اینکه امشب خواهر دوستم با ما بیرون بود و خودش نه تنها با یه پسر غریبه در جا دوست شد و بهش نه داد ، بلکه گفت من علاوه بر این چندین دوست پسر دیگه هم دارم. خواهرش که دوست من باشه هم در جریان این موضوعات بود.

حالا زورم گرفته که عوض اینکه به یکی دیگه خرده بگیره و بهش بگه خراب ، اول بره خواهر خودش رو جمع کنه.

کلی هم مادرش به اون دختره خراب و زشت و اینا می‌گفت. من برام مهم نیست اون چه آدمیه. فقط کاش اول خودمون رو ببینیم و بعد از دیگران بخوایم عیب جویی کنیم 

دقیقا 

عیب جویی بنظرم یکی از بدترین کارهاست

دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞                                                    + بماقضیت‌عمرك‌یا‌ابن‌آدم؟- بحب‌الحسین ..+ ای‌فرزندِ‌آدم،عمرت‌راچگونه‌گذراندی؟- باعشقِ‌حسین♥️ :))!                                                                                       "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛"                                                                                           یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و  بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله         حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀        ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔                                                                     <<<<لطفا آقایون درخواست ندن..حداقل به حرمت آقا امام حسین که اسمشون روی نام کابریمه اینکارو نکنید!>>>>

به نظرم با همچین ادم سطح پایینی دوست نباشی و رفت و امد نداشته باشی خودت راحت تر هستی 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم با همچین ادم سطح پایینی دوست نباشی و رفت و امد نداشته باشی خودت راحت تر هستی

اره واقعا کاش فقط یک بار حرف این دختره رو میزد و تموم میشد ولی متاسفانه تمام حرفاش با من در مورد بدگویی و ماجرا های اونه.منم کم‌کم دارم فاصله میگیرم ازش

خواهش میکنم. شما غیبتشو ادامه ندید دوست داری گوشت مردهاتونو بخورید تو اون دنیا باید جواب هر حرفی ک ...

واقعا درست میگید و منم پشیمونم که تا همین الان حتی شنونده این همه غیبت بودم. امشب عم این جریان واقعا حرصم رو درآورد که چطور آدم می‌تونه کور خودش و بینای دیگران باشه

اره واقعا کاش فقط یک بار حرف این دختره رو میزد و تموم میشد ولی متاسفانه تمام حرفاش با من در مورد بدگ ...

تو هم پای غیبت هاش می شینی و اون دنیای خودت خراب می کنی

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!