2777
2789

🍃اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ🍃

🛎 تلنگر 

نباید روزی بر شما بگذرد که به یاد امام زمان نباشید و قدمی برنداشته باشید.

❓وقتی شب می‌خواهید بخوابید از خودتان این سؤال را بکنید که امروز خدای تعالی این‌همه عنایات و لطف به من کرده، من چه کاری برای امام زمانم کردم؟!؟! 

⚠️ مبادا شرمنده باشیم و نتوانیم جواب سؤال آقا را بدهیم که برای من چکار کردی سرمان پایین باشد و خجالت‌زده باشیم. 

👌اگر هم کاری از دست ما برنمی‌آید حداقل این را بگوییم که آقا جان یا صاحب الزمان! بعد از هر نماز برای فرجتان دعا کردیم.

🎙استاد حاج آقا زعفری‌ زاده

#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرج‍🌺‍ 

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

یه صلوات دیگه هم بفرستیم که بشه دوتا؟😉💖

لطفا برام دعا کنید که بیماریم خوب بشه، ممنونم

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداوندا بقدر کرمت از مدت زمان غیبت کم کن نه بقدر لیاقت بشریت🤲

خدایا بقدر کرمت از فتنه ها و بلایای پیش از ظهور کم کن نه بقدر لیاقت بشریت 🤲

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
۱۰ تا فرصتادم

قبول باشه حاجت روا باشین ان شاء الله 

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

یه صلوات دیگه هم بفرستیم که بشه دوتا؟😉💖لطفا برام دعا کنید که بیماریم خوب بشه، ممنونم

ان شاء الله خدا سلامتی بده 

خداوندا بقدر کرمت از مدت زمان غیبت کم کن نه بقدر لیاقت بشریت🤲خدایا بقدر کرمت از فتنه ها و بلایای پی ...

ان شاء الله 

#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرج‍🌺‍ 

۵۰۰ تا میفرستم🥹

خیر ببینی الهی