2777
2789
عنوان

چیکار کنم

48 بازدید | 13 پست

از زمانی که اومدم نینی سایت خیلی شکاک شدم ینی بعضی تاپیک ها رو که میخونم راجب ازدواج .وخیانت و پارتنر و....خیلی شکاک شدم مدام فکر میکنم نامزدم داره دروغ میگه بهم هرجا میره کنترلش میکنم اینطوری نبودم خانوادشو دوست داشتم خیلی الان انگار حس بدی میگیرم ازشون با اینکه خیلی دوسم دارن همش خواهراش و مادرش برای یه غول حساب میشن مدام فکر میکنم ازدواج کنم عوض میشه یا خیانت میکنه دیوونه شدم چیکار کنم دارم خودمو نابود میکنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کانالهای خوب واسه ازدواج پیدا کن.اینجا فقط افکار منفی موج می زنه.

اوایل خیلی درک میکردم راهمو درست میرفتم الان اینستا که میبینم کادو های آنچنانی و نمیدونم تولد و .. از اونطرف اینجا اینطوره همش میگم من چیم کمه که مثل اونا اینقدر نریزه به پام مستقلم کارمندم قیافه هم دارم همین باعث شده دیوونه بشم دیگه 

اوایل خیلی درک میکردم راهمو درست میرفتم الان اینستا که میبینم کادو های آنچنانی و نمیدونم تولد و .. ا ...

اونا فقط تو فکر پز دادن الکی به دیگران هستند. در موارد دیگه زندگی صد تا بدبختی دارند. 

اوایل خیلی درک میکردم راهمو درست میرفتم الان اینستا که میبینم کادو های آنچنانی و نمیدونم تولد و .. ا ...

میدونی چی نداری اخلاق 

اخلاق 

خیلی راحت بدترین فحش ها رو نثار مادر شوهرت میکنی اونم جلوی شوهر 😱 

مامان يه گل پسر ٦ ساله🥰