2777
2789

؟

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

معلومه که نه 

این زندگی نمیشه 

شرط خرج اول زندگی بزاره

آخر طلاق هست 

مرد وظیفه شه خرج کنه

این شرط نباید اول بگه 

در طول زندگی اگه نداشت می‌تونه با احترام از زن ش بخواد 

روزی 300 درآمد میخوای کانکت یار از کافه بازار دانلود کن https://B2n.ir/qf3504

خیلی جمله ی کلی هست، این یعنی چی؟ یعنی یه ماه کامل تو خرج خونه رو بدی؟ پس انداز چطور میشه؟ تقسیم پول یعنی می‌ره توی حساب مشترک؟ خیلی کلیه

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

معلومه که نه این زندگی نمیشه شرط خرج اول زندگی بزارهآخر طلاق هست مرد وظیفه شه خرج کنهاین شرط نباید ا ...

جدی میگی میشه مثال بزنی

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

اگر یعنی چی؟ 

یعنی خانم علیرغم میل باطنی همیشه باید شاغل باشه؟ 

خب خانما بنیه جسمی مث آقایون ندارن 

تازه بچه داری بارداری..... خانه داری.... بازم بعهده خانمه 

نه این حرف ربوی استثمار میده 

🖤❤السلام علیکم یوم ولدتم و یوم استشهدتم و یوم تبعثون أحیاء❤ سلام بر روزی که بدنیا آمدید روزی که به شهادت رسیدید و روزی که زنده برانگیخته میشوید 🖤🇮🇷❤امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند 🇮🇷❤ 🖤ما مدعیان صف اول بودیم از آخر مجلس شهدا را چیدند 🖤 تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد