2777
2789

😂😂😂😂😂

زندگی میکشد اخر به کجا کارت را، باید از دور تماشا بکنی یارت را، روز دیدار خودت را به ندیدن بزنی، شب ولی دوره کنی لحظه دیدارت را❤️🩹 کاربری مشترک💢زیر هجده سال لطفا نظر ندن تو تاپیکام. تو که از عاشقی خیری ندیدی یه عمری در پی عشقی دویدی ندیدی ندیدی یه روز خوش ندیدی به حرفم رسیدی به عشقت نرسیدی ای دل تو خریداری نداری افسون شدیو یاری نداری نفرین به تو ای دل دل غافل❤️🩹

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

رفته بودیم کافه بعد گفت چی میخوری سفارش بدممنم چون اولین بارم بود میرفتم کافه و سنم یه خورده کم بود ...

ای وای😂😂😂😂😂

پسره همشهریمون بود چند روز بعد پیام داد از اون روز ب بعد عاشقت شدم😂😂

همشهری مون بود چند روز بعد شمارمو پیدا کرد پیام داد از اون روز ب بعد عاشقت شدم😂😂😂

😍😂

زندگی میکشد اخر به کجا کارت را، باید از دور تماشا بکنی یارت را، روز دیدار خودت را به ندیدن بزنی، شب ولی دوره کنی لحظه دیدارت را❤️🩹 کاربری مشترک💢زیر هجده سال لطفا نظر ندن تو تاپیکام. تو که از عاشقی خیری ندیدی یه عمری در پی عشقی دویدی ندیدی ندیدی یه روز خوش ندیدی به حرفم رسیدی به عشقت نرسیدی ای دل تو خریداری نداری افسون شدیو یاری نداری نفرین به تو ای دل دل غافل❤️🩹

2790
2778
2791
2779
2792