2777
2789
عنوان

نامزدم

194 بازدید | 17 پست

سه روز سر کار نرفته حالش خوب نبوده یعنی فقط برا من برا بقیه خوب بود  شبا فقط زنگ میزنه اونم په دقیقه ای قط می‌کنه امشب بهش گفتم  چ عجب ی زنگ زدی تو ک بیکار بودی میخاستی ظهر ک میدونی چیشد ی زنگ میزدی گفت خدافظ حوصلتو ندارم فک کردی منت میکشم گوشی قط کرد خودم زدم دوباره همینو گفت و قط کرد حالا پیام داده باید ادبت کنم گفتم حوصلتو ندارم میخام ی مدت نباشی گفت بای  نمیدونم واقعا چیکار کنم

عقدی؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عقدین؟

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

اره

چقدر پرروه.یه مدت بی محلش کن .وقتی گوشیمو روت کرده چرا دوباره زنگ زدی

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

واقعا نمیدونی چیکار کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شکستن غرورت برات مهم نبود که دنبال راه حل میگردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

هر رفتاری ک تو این دوران کنی ثمرشو یک عمر میبینی🙂ب هیچ عنوان پرروش نکن ک پرنسس بشه.بنظرم فعلا سکوت کن وهررررچی گفت جوابشو نده. بعد چند روز جوابشو بده اونم کاملا با اقتدار و سرد و خشک

آه له له له آه له لاس