2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانومی نوع پوست صورتت چیه (خشک..چرب.. مختلط... معمولی)؟... آدم مضطربی هستی؟... رسیدگی به پوستت در حالت عادی چه جوریه؟... نزدیک پریودت که میشه جوش میزنی یا همیشه جوش میزنی؟... با خوردن شیرینی جات یا پفک و چیپس و.... جوش میزنی یا نه؟... غذای خاصی هست که مصرف کنی و جوش بزنی؟... در طول یه هفته جوش میزنی یا ماهانه یکی دوبار جوش میزنی؟

^^ میسپارمت به لبخندها گرچه خودم مهمان بغض های بی دلیلم ^^
خانومی نوع پوست صورتت چیه (خشک..چرب.. مختلط... معمولی)؟... آدم مضطربی هستی؟... رسیدگی به پوستت در حا ...

پوستم بیشتر چربه و اینکه بله اضطراب رو که دارم رسیدگی به پوستمم همون شستن موقع صبح ها و شبا که الان با صابون صبح و شب میشورم و اینکه موقع پریودم زیادتر میشه و اگه تنقلات هم نخورم جوشام باز هست ولی اگه بخورم زیادتر میشن 

24 سالمه زیر پوستی و رو پوستی و چرکی هم هست بعضیا درد هم دارن والا دیگه خسته شدم😭

تجربه شخصی من:

مراجعه به دکتر داخلی و گرفتن یک سری آزمایش چکاپ کامل. گاهی جوش صورت چیزی بدی نیس اتفاقا. ممکنه خدایی نکرده ناشی از مشکلات کبدی باشه مثلا. شاید لازم باشه بعضی مواد غذایی رو کمتر استفاده کنی. مثل تخمه وآجیل البته همه اینا رو پزشک داخلی حاذق میتونه بهت بگه.

در مورد جوش زیر پوستی، من خیلی جزئی در ناحیه پیشانی داشتم. دکتر بهم پماد الکاپن داد. هر شب قبل از خواب میزدم.(اگه درست نوشته باشمش)

من در نی نی سایت:    
تجربه شخصی من: مراجعه به دکتر داخلی و گرفتن یک سری آزمایش چکاپ کامل. گاهی جوش صورت چیزی بدی نیس اتف ...

اتفاقا خودمم فکر کردم شاید از کبدم باشه چون در ناحیه کتف هم جوش میزنم رفتم آز گفت سالمه 😐الان فقط تو فکر کیست اینا هستم تو تخمدانم که اونم پریودم منظمه ولی

امضا منو بخون عزیزم 😀

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!
اتفاقا خودمم فکر کردم شاید از کبدم باشه چون در ناحیه کتف هم جوش میزنم رفتم آز گفت سالمه 😐الان فقط ت ...

خدا رو شکر که سالم بوده

البته ژنتیک و استرس هم اثر میذاره روی جوش. با صابون هم نشور صورتت رو

من در نی نی سایت: