2777
2789
عنوان

حکم این چیه

37 بازدید | 5 پست

شوهر من پارسال ضرر کاری کرد و ششصد میلیون هم مال یکی از فامیلا بود که رفت از پارسال ما خیلی به مشکل خوردیم باهاش و دویست میلیون هم بهش دادیم شوهرمم گف بیا حساب کتاب کنیم که موتورم بزنم به نامت(این موتور پارسال داده بهش ربطی به این یکی ندارع)حالا ی موتور دیگه هست مال خودمونه همون برامون مونده دیشب اومده نصف شب از خونمون دزدیده برده و پیام داده ب شوهرم و متوجه شدیم کار اونه حالا شکایت کنیم ب جایی میرسه؟

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شکایت نکنید. یه صورت جلسه با اون بنویسید که بابت بخشی از طلبش موتور رو بهش واگذار کردید. به هر پول م ...

عزیزم این موتور اون موتور نیس اون که دست خودشه شوهرم گفت بیا حساب کتاب کنیم تا بنامت کنم حالا این اومده موتور خودمون و برده که شوهرمو بترسونه پولشو ک می‌دیم گلم ولی خب شوهرمن ضرر کرد این آدم ابروشو تو محیط کارشم برد وگرنه می‌تونست پولشو زودتر بده

ا.ه بکنین ک میرسه ولی ممکنه اونم لج کنه شکایت کنه بعد پول دارین بدین؟شکایتم نکنین باید ی کاغدی چیزی ...

روچی شکایت کنه گلم؟چیزی نیست ما تمام زندگیمون رفت خودشم می‌دونه شوهرمو تو کارش کوبید ابروشو برد نزاست کار کنه و گرنه زودتر پول خودشم تسویه میشد