2777
2789
عنوان

حکم این چیه

37 بازدید | 5 پست

شوهر من پارسال ضرر کاری کرد و ششصد میلیون هم مال یکی از فامیلا بود که رفت از پارسال ما خیلی به مشکل خوردیم باهاش و دویست میلیون هم بهش دادیم شوهرمم گف بیا حساب کتاب کنیم که موتورم بزنم به نامت(این موتور پارسال داده بهش ربطی به این یکی ندارع)حالا ی موتور دیگه هست مال خودمونه همون برامون مونده دیشب اومده نصف شب از خونمون دزدیده برده و پیام داده ب شوهرم و متوجه شدیم کار اونه حالا شکایت کنیم ب جایی میرسه؟

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓

بله حتما شکایت کنید

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شکایت نکنید. یه صورت جلسه با اون بنویسید که بابت بخشی از طلبش موتور رو بهش واگذار کردید. به هر پول م ...

عزیزم این موتور اون موتور نیس اون که دست خودشه شوهرم گفت بیا حساب کتاب کنیم تا بنامت کنم حالا این اومده موتور خودمون و برده که شوهرمو بترسونه پولشو ک می‌دیم گلم ولی خب شوهرمن ضرر کرد این آدم ابروشو تو محیط کارشم برد وگرنه می‌تونست پولشو زودتر بده

ا.ه بکنین ک میرسه ولی ممکنه اونم لج کنه شکایت کنه بعد پول دارین بدین؟شکایتم نکنین باید ی کاغدی چیزی ...

روچی شکایت کنه گلم؟چیزی نیست ما تمام زندگیمون رفت خودشم می‌دونه شوهرمو تو کارش کوبید ابروشو برد نزاست کار کنه و گرنه زودتر پول خودشم تسویه میشد

2790
2778
2791
2779
2792