2777
2789
عنوان

بواسیر

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 27 پست
ببین زنداداش منم بواسیر داره همینجا پرس و جو کردم درمورد عملش بعد یه خانم دکتری توی خصوصی بهم گفت به ...

پس چکار بکنم اگه تجربه ای دارید بگید خواهش میکنم خیلی اذیتم

تورو خدا راست میگی ؟؟؟ حاظرم صبح تا شب بشینم عمل نکنم

آره گلم تشت رو پر آب و نمک کن و بشین ؛ اگه آب تصفیه باشه هم چه بهتره ولی مواظب باش نسوزی

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه امتحان میکنم  از حاملگی این بلا سرم اومده

منم بعد زایمان شدیدتر شد ؛ همشم یبوست دارم که جونمو دراورده

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
باید مراقب‌تغذیه بازشی قرص مولتی ویتامین ملیم میکنه صبحانه هم‌اگه حذف بشه یادیر بخابی هم اثر داره

مراقبم از بس خاک شیر و ملین خوردم خسته شدم ولی انگار بی فایدس

منم بعد زایمان شدیدتر شد ؛ همشم یبوست دارم که جونمو دراورده

من خاکشیر شسته شده رو بسته بندی کردم تو فریزر هر روز صبح ناشتا با یه لیوان آب گرم میخورم 

ولی دوباره عود کرده

من خاکشیر شسته شده رو بسته بندی کردم تو فریزر هر روز صبح ناشتا با یه لیوان آب گرم میخورم  ولی ...

چیزای فیبر دار بخور، الو بگیر بخور

اگه نفخ میگیری بزار تو اب گرم بعد بخورس

امجیر‌خوبه،‌میوه هایی مثل کیوی، انگور هندوانه، هویجم فیبر داره، رنده یا پختش

موادی ب۱۲ داره مثل لبنیات بخور

غذاهایی مثل برنج و‌گوشت کباب و‌تو‌خوردنش مراعات کن

She is everything I ever wanted.... 
پس چکار بکنم اگه تجربه ای دارید بگید خواهش میکنم خیلی اذیتم

عزیزم من واقعا از درمانای دیگش خبر ندارم ولی زنداداشم الان میخواد بره طب سنتی درمان کنه.شاید زمانبر باشه ولی به نظرم میارزه