2821
2789
عنوان

شناسنامه

161 بازدید | 21 پست

خانم ها لطفا جواب بدید😭😭 

شناسنامه المثنی برا دختر مجرد بده؟؟ شناسنامه مو گم کردم درخواست دادم الان میگن چون مجردی برات بده میگن حتما ازدواج کرده قبلا 

من دوبار تاحالا گم کردم المثنی کرفتم. 

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من دوبار تاحالا گم کردم المثنی کرفتم.

بعد شناسنامه اصلیم پیدا شد الان دوتا دارم😅

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

ن عزیزم ربطی نداره تهش خواستگار اومد درمیون بزارید نیاز شد برید ثبت احوال با خودش و استعلام بگیرید

اخه همه بهم میگن بده برات فکر می‌کنند قبل ازدواج کردی خیلی نگرانم 

اخه همه بهم میگن بده برات فکر می‌کنند قبل ازدواج کردی خیلی نگرانم

عزیزم وقتی میتونید استعلام بگیرید چه ربطی داره دیگران حرف زیاد میزنند نمیتونی بخاطر حرف دیگران بدون شناسنامه بمونی ک

کاربری جدید اما قدیمی هستم🥴

مثل قدیم با خط قرمز الان المثنا نمینویسن 

واسه من اصلا مشخص نیست که المثنا است فقط کارمندای ثبت احوال میفهمنن.

بعدش تو سامانه ثبت من بزنی همه چی طرف میاد که چند بار ازدواج داشته 

دختر چشم آبی مورد💖