2777
2789
عنوان

حنا بندان

261 بازدید | 22 پست

دوستان حنا بندون من تو خونس چون خانواده شوهرم ميگيرن زبونم كوتاس خيلي ناراحتم كه تو خونس فيلمم زشت ميشه بهشون گفتم لاقل فرشارو جمع كنين گفتن نه نه نه منم ديگه هيچي نگفتم حالا نميدونم چيكار كنم مراسمم تو خونه ام شيك شه

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام عشقمممممم مبارک باشه💖💖😍😍😍😍

خب گلم حنابندونو معمولا خونه میگیرن ...ان شا الله عروسیتو تالار بگیر

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

دلم برات تنگ شده بودا  

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

ما هم رسممون نیست. ولی تا اونجا که دیدم تو خونه هست.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
سلام عشقمممممم مبارک باشه💖💖😍😍😍😍 خب گلم حنابندونو معمولا خونه میگیرن ...ان شا الله عروسیتو ...

مرسي ًدورت بگردم خواهريم 😍😍😍😍قرار بود مامانم اينا تو تالار بگيرن كه اونم يكي از بستگان فوت كرد ديگه مامان اينا ننيتونن حنا بگيرن 

ميگم تو خونه گل آرائي اينا كنم

دلم برات تنگ شده بودا    

اخ ًدورت بگردمممم منم 😍😍😍😍🙊🙊🙊🙊يسر بيا خصوصي دلمون تنگ شده اخه عشق جان

خب اکثرآ حنابندونا رو تو خونه می گیرن عزیزم غصه این چیزا رو نخور از جشنت لذت ببر

نميدونم چيكار كنم تو خونه قشنگ باشه

مرسي ًدورت بگردم خواهريم 😍😍😍😍قرار بود مامانم اينا تو تالار بگيرن كه اونم يكي از بستگان فوت كرد د ...

اره جیگرم

خونرو بگو تزئین کنن تمیز و خوشگل

گل هم میتونی بگی یه گلفروش بیاد خونتون اون قسمت که شما قراره رو صندلی بشینید رو گل بزنه😍

خوشبخت بشی عزیزم

مهم نیست که حالا بابا بزار بهت خوش بگذره باز اگر جشن عقد و نامزدی یا عروسی بود یه چیزی مهم جشن گرفتن ...

عقدمو بابام واسم تو تالار گرفت اون يكم ارومم ميكنه

اره جیگرم خونرو بگو تزئین کنن تمیز و خوشگل گل هم میتونی بگی یه گلفروش بیاد خونتون اون قسمت که شما ...

كلا فرشه منم ميخوام يكي ٢تا از فرشارو بردارم اونجايي ام كه عروس دوماد ميشينن مبل قشنگ ندارن ميخواستم شزلون خودمو ببرم مامانم گفت بچه ها خراب ميكنن

2790
2778
2791
2779
2792