2777
2789
عنوان

من نمیتونم از خونه برم بیرون

256 بازدید | 19 پست

وقتی برام قلدری میشه نمیتونم حقمو بگیرم یا وقتی بهم توهین میشه فقط میتونم یه نگاهه مظلومانه کنم

یا حتی وقتی ازم تعریف میکنن نمیتونم جوابی بدم (:

حتی نمیتونم تو چشاشون نگاه کنم 

حتی اگه کسی منو بزنه فقط وایمیسم 

وقتی که یه اکیپ پسر توی پیاده رو هستن و دارن مرخرف میگن نمیتونم از اونجا رد شم چون یا اذیتم میکنن یا بهم تیکه میندازن؟ و من کاری جز راه رفتن تند که فقط از اونجا دور شم نمیتونم کنم تازه اگه بهم دست نزنن(: و بلایی سرم نیاد

یا حتی نمیتونم برم سوپرمارکت و درست خرید کنم نمیتونم میوه بخرم و تو کلاسایی که میرفتم هیچ حرفی نمیتونستم بزنم 

از تاکسی سوار شدن میترسم از اسنپ سوار شدن میترسم و اتوبوس سوار شدن برام وحشتناکه 

سرویس بهداشتیای عمومی؟ مثه جهنمه اگه تو دستشویی زنونه برم راحت نیستم و اگه به قسمت مردونه برم امن نیستم..

پسرای دبیرستانی؟ ازشون متنفرم دوست دارم همشون بمیرن و از همه بدتر مردمی که زول میزنن و مردایی که اسیب میزنن و زنایی که قضاوت میکنن 

حس وحشتناکیه وقتی همه نگاه ها روته مایع ابروریزیه خاتوادتی و انگار بیشتر مردم ازت متنفرن یا برعکس عاشقتن عاشقه جسمت

من ماه هاست از خونه بیرون نرفتم پوستم عین گچ سفیده شده دلم میخواد افتابو ببینم و بتونم تو هوای ازاد نفس بکشم برم خرید کنم و دوستامو ببینم و مثه بقیه یه دبیرستان معمولی رو میگذروندم 

دوست دارم دیگه نترسم دیگه تحقیر نشم و دیگه جنسی نباشم فقط یه ادم مثه بقیه باشم 

دوست دارم حرفمو بزنم ولی تاحالا اصلا تونستم از خودم دفاع کنم..؟

به نظرتون راهی هست که بتونم با این شرایط محکم باشم و موقع حرف زدن با مردم از اضطراب خیس عرق نشم به هرحال همه ادما نمیخوان بهم اسیب بزنن..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با این وضعیت چرا تا حالا نرفتی روانشناس؟! اصلا طبیعی نیست افکارتاز دست خودت به تنهایی بعید میدونم کا ...

میخوام برم ولی تا وقتی وارد جامعه نشم نمیتونه کمکم کنه و من چطوری میتونم برم تو اجتماع چند ساله خونه نشینم

میخوام برم ولی تا وقتی وارد جامعه نشم نمیتونه کمکم کنه و من چطوری میتونم برم تو اجتماع چند ساله خونه ...

تنها راهت روانشناسه 

اگه مشکلت به این سادگی و با رفتن به اجتماع قابل حل بود تا حالا حل شده بود

کدوم یک از افراد خانواده بهت تجاوز کرده؟!و پدر مادرت تا چه حد کتکت زدن؟!اینجا میتونی راحت باشی

افراد خانوادم تجاوز نکردن

و اینکه کاملا تجاوز نبوده ولی مجموعه ای از ازاری فیزیکی و جنسی بوده 

من از لحاظ جنسیتی متفاوتم دلیله اینکه نمیتونم از خونه برم بیرون اینه و اسیبایی که به واسطه جنسیتم بهم زدن منو به یه ادم ترسو تبدیل کرده

از اینکه اینو گفتم خیلی خجالت میکشم‌ معذرت میخوام

افراد خانوادم تجاوز نکردن و اینکه کاملا تجاوز نبوده ولی مجموعه ای از ازاری فیزیکی و جنسی بوده من از ...

یعنی میگی بدنت دختره اماااا ذاتا پسری؟!

خواهش میکنم عزیزم اینکه عذرخواهی و خجالت نداره

یعنی میگی بدنت دختره اماااا ذاتا پسری؟!خواهش میکنم عزیزم اینکه عذرخواهی و خجالت نداره

ذاتا دخترم ( یعنی روحیاتم از شما که دختری کاملا هم ۱۰۰ برابر دخترونه تره)

ولی بدنم نه کاملا👎