2777
2789
عنوان

تیرویید بارداری

252 بازدید | 44 پست

سلاممامانا راهنماییم میکنید دیروز رفتم بیمارستان پرونده تشکیل دادم ازمایشای سه ماه اولو که دید گفت قرص تیرویید استفاده میمنس گفتم نه گفت tsh4باید قرص استفاده میکردی دوبارع برام از نوشته الان 27هفتمه قبلش زیرنظرمتخصص بودم پس چرا دکترم بهم نگف کم کاری تیرویید دارم یعنی نیاز نبوده الان برای نینیم اتفاقی نمیفته توروخدا از تجربتون بگید هردقه یه دردجدید میاد سراغم 

خدایادمسافرکوچولومومیسپارم دست خودت بسلامت بهم برسونش آمین.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم قبل بارداری ازمایش تیروئید دادی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 

عمم كم كار بود شديدددددد

خداروشكر بچش سالمه

تازه ميگف يادم رفته بود برم ازمايش غربالگريش

قرصم نميخورد

الان ماشالا يه ني ني فوق العاده باهوش داره

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

دکترت باید قرص میداد؛ شایدم اون موقه تیروییدت انقد کم نبود 

والا منم مث تو بودم با کلی رعایت ولی بازم پسرم درگیرش شد 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

استاتر عزیز 

ببین یه نکته را میگم رعایت کن 

در خصوص تیروئید دکتر زنان نه صلاحیت و نه علم ابراز نظر و نسخه و تجویز دارو داره و نه اجازشو 

شما باید حتما حتما به دکتر غدد مراجعه کنید 

تو چند ماه اول بارداری چون جنین غده تیروئید نداره و از تیروئید نمادر استفاده میکنه خیلی خیلی مهمه که در صورت مشکل تیروئیدی در همون اوایل مادر دوز دارویی دریافت کنه

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 
الان دیرنیست اخه ازمایشم واسه اوایله بارداریه 

نه عزيزدلمممم نگران نباش

الكي به ني ني تم استرس نده

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
عمم كم كار بود شديدددددد خداروشكر بچش سالمه تازه ميگف يادم رفته بود برم ازمايش غربالگريش قرصم نمي ...

وای خداروشکر ایشالا خداحفظش کنه ، نی نی منم باهوش باشه 

خدایادمسافرکوچولومومیسپارم دست خودت بسلامت بهم برسونش آمین.
وای خداروشکر ایشالا خداحفظش کنه ، نی نی منم باهوش باشه 

ان شاالله سالم و سلامت مياد بغلت

اره نرمال بودم 

نرمال یعنی چند ؟؟؟؟

و البته خیلی از کم کاری ها تو دوران بارداری اتفاق میافته به خاطر استفاده جنین از تیروئید مادر چون خودش هنوز غده تیروئید نداره

دکترت باید قرص میداد؛ شایدم اون موقه تیروییدت انقد کم نبود  والا منم مث تو بودم با کلی رعایت و ...

عزیزم بچه تون هم یعنی کم کاری گرفت؟ به کم کاری مادر تو بارداری ربط داره؟

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊
دکترت باید قرص میداد؛ شایدم اون موقه تیروییدت انقد کم نبود  والا منم مث تو بودم با کلی رعایت و ...

تیروئید داره پسرتون ؟؟؟؟؟