2777
2789
عنوان

عفونت زنانه😭خسته شدم دیگه

173 بازدید | 15 پست

بچها من عفونت داشتم رابطم با همسرمم از کان،،دم استفاده مکنیم چند ساله ولی عفونتم خوب نمیشه 

دکتری میشناسید تو تهران؟یا نسخه ای گرفتید که ازش جواب گرفته باشید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امپول جوابه اگر قرص خوردی قبلا و درست نشده

برو یه دکتر زنان خوب

ک با معاینه نوع عفونتت رو بدونه

اگر میدونی خودت

از اسنپ دکتر زنگ بزن یه پزشک زنان

🔴 کپسول لاکتوفم بخر هر روز بخور بعد غذا

پروبیوتیکه

باکتری های مفید واژن رو زیاد میکنه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

من چند ساله هر وقت عفونت میگیرم با سیر خودم تو خونه درمان میکنم، الان چندساله برا عفونت دارو نخوردم، یه حبه سیز رو برش بده بزار دهانه واژنت، ۲، ۳ بار در طول روز بزار هر بار حدودا ۵ دقیقه، بعد اون قسمت رو با لوسیون چرب کن که خشکی نزنه، معمولا بعد از ۲ روز خوب میشی

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

ببخشید شرت میپوشید؟کلا شرت رو حذف کنید.

شرت نپوشه تا ترشحات بماله به شلوارش؟بعد شلوارو بندازه لباسشویی بقیه مریض شن؟

به نظرم شرت نو چند تا بخره زود به زود عوض کنه بهتره.

خشتک از کجا میفهه که شورت تنشه عفونت کنم،یا شلوار تنشه عفونت نکنه.

شرت نپوشه تا ترشحات بماله به شلوارش؟بعد شلوارو بندازه لباسشویی بقیه مریض شن؟به نظرم شرت نو چند تا بخ ...

خیلی تند تند عوض‌میکنم 

شورتا رم با اب داغ و دست و شامپو میشورم

اصلا نمیندازم ماشین 

بینهایت تمیز هستم این عفونت کوفتی نمیدونم چرا ول نمیکنه 

خیلی تند تند عوض‌میکنم شورتا رم با اب داغ و دست و شامپو میشورماصلا نمیندازم ماشین بینهایت تمیز هستم ...

اگر تونستی تو حمام عنبر نسارا دود بده به خودت.من تو عمرم عفونت نگرفتم هر از گاهی این کاری که بهت گفتم انجام میدم

شرت نپوشه تا ترشحات بماله به شلوارش؟بعد شلوارو بندازه لباسشویی بقیه مریض شن؟به نظرم شرت نو چند تا بخ ...

شرت نپوشه، ترشحات عفونی نخواهد داشت. با شرت نو هم، همون پروسه تکرار میشه. تنها راه حل، خشک نگه داشتن اون ناحیه هست.

شرت نپوشه، ترشحات عفونی نخواهد داشت. با شرت نو هم، همون پروسه تکرار میشه. تنها راه حل، خشک نگه داشتن ...

تو خونه م اکثرا و نمیپوشم تند تند میرم دسشویی 

همیشه ام خشکم بخاطر وسواسم ولی درست نمیشه