2777
2789
اها ممنون عزیزم بعد این ژل یا خمیر سوسک کش میگن اونا چیه امتحان نکردین؟

من کلی را رفتم تا تونستم ریشه کن کنم

پودر سفیدا،خمیر،ژل،گچ سوسک کش،سم ایتالیایی،نفت ،

همشون چرت وپرت بود

کامن هم تنهایی اثرنکرد زیاد،فقط کم کرد،ولی با بیدکش زدم ریشه کن شد

موفق باشید

من کلی را رفتم تا تونستم ریشه کن کنمپودر سفیدا،خمیر،ژل،گچ سوسک کش،سم ایتالیایی،نفت ،همشون چرت وپرت ب ...

ممنون عزیزم مرسی از راهنماییتون 

فقط عکس میفرستم ببینید سوسک شماهم اینجوری بود؟؟ 

و ابنکه داخل فاضلابتون هم سوسک بود یا فقط تو خونخ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این روش را یکی از آشنایان که رشته تحصیلیش فکر کنم کشاورزی بود یاد داد.

سم سوسک سایپرمترین ده درصد را گرفته و بطری خالی هم گرفته و در هر بطری یک لیتر آب و تا خط وسط پیمونه مایع لباسشویی پرسیل از سم سایپرمترین ده درصد میریزیم.

از بالاترین نقطه خونه شروع میکنیم. هرچه دیروقت‌تر باشه بهتره مثلا ساعت یک نصفه شب. داخل هر سوراخی که هست یک بطری از سم رقیق شده میریزیم. تمام فاضلابها، تمام روشویی‌ها، کفشورها، توالت ایرانی و فرنگی از بالاترین نقطه شروع کرده طبقه طبقه میاییم پایین و داخل هرجایی که آب به چاه میرود میریزیم.

دقیقا یک ماه بعد همین حرکت را تکرار میکنیم تا آنهایی که توی تخم بودند و تازه در‌اومدن هم از بین بروند.

خیلی دقت کنید ماسک بزنید تهویه داشته باشه فشاری سینکها را حتما ببندید و تهویه و پنجره دستشویی را هم باز بگذارید.

ممنون عزیزم مرسی از راهنماییتون فقط عکس میفرستم ببینید سوسک شماهم اینجوری بود؟؟ و ابنکه داخل فاضلابت ...

عکسی که فرستادید همین سوسک درشت‌های فاضلاب هستند. ما هر سال با شروع گرما تا اولین بچه سوسک را که هنوز کوچیکه میبینیم به همین روش سم‌پاشی میکنیم و دوباره سر یکماه تکرار میکنیم و کلا دیگه نمیبینمشون. 

این روش را یکی از آشنایان که رشته تحصیلیش فکر کنم کشاورزی بود یاد داد.سم سوسک سایپرمترین ده درصد را ...

خیلی ممنونم از توضیحاتتون .. 

چمدتا سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید🙏🏻

این روش فقط برای سمپاشی فاضلاب هستش؟؟؟  یا واس کل خونه هم استفاده میکنید؟ 

هر ماه به این روش سمپاشی میکنید؟ 

و اینکه فشاری سینک نمیدونم‌چیه متوجه نشدم؟ 

سوسک آمریکایی،🤣باکلاسه😜خونه ماها از آمریکا مهمون نمیاد سوسکاشون میاد🤣🤣😜😜

🤣🤣🤣🤣 ارهه من خودم اسمشو نمیدونستم تو نت زدم سوسک خانگی قهوه ای درشت  اسمش اومد ک امریکاییه 😂😂

واس شما همین بود تو خونتون؟؟ 

خیلی ممنونم از توضیحاتتون .. چمدتا سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید🙏🏻این روش فقط برای سمپاشی فاض ...

خواهش میکنم. 

فقط و فقط برای فاضلاب استفاده میکنیم. این سوسک بزرگا از اونجا میان. 

برای بستن سینک معمولا درپوشی دارد که فشارش میدهید تا راه آب بسته شود. ببندید تا بوی سم یا سوسک بیرون نیاد تا صبح که باز کنید و سینک را بشویید.

اون دوستی که معرفی کرده بود گفته بود سایپرمترین ده درصد یا آمبوش یا پرمترین بخیرید و رقیق کنید و .... خیلی قویه فوری رنگ آب شیری میشه 

سالی دو نوبت انجام میدیم. به فاصله یک ماه.

مثلا آخر خردادماه و آخر تیرماه. کافیه.

دقیقا تا یکسال یا تا گرم شدن هوا جواب میده.

فروشگاه‌های لوازم کشاورزی و باغبانی دارند.

تهران خیابون آزادی اسکندری شمالی چند تا فروشگاه لوازم کشاورزی هست. من دو ساله از کشاورزی سادات شریعتی بالاتر از مطهری بین کوچه ناز و حمید نبش کانون زبان ایران شعبه سهروردی تلفن: 021412434 میگیرم. قبلا از اسکندری شمالی فروشگاه فدک و سایر فروشگاه‌ها میگرفتم. 

فقط و فقط و فقط کامن سیاه خونه ما رو سوسک برداشته بود دو روز خونه نبودیم، برمیگشتیم حداقل 15 تا سوسک ...

من خودم کامن سیاه استفاده نکردم ولی یکی از دوستام میگفت برای مورچه و سوسک خوبه و خیلی خوب جواب گرفته... اینجا هم توی این تاپیک خیلی تعریف ازش شنیدم. 

خواهش میکنم. فقط و فقط برای فاضلاب استفاده میکنیم. این سوسک بزرگا از اونجا میان. برای بستن سینک معمو ...

اها پس کلا سالی دو بار چه خوب .. 

بعد چند ساعت  نباید شیرهای آب رو باز کنیم؟؟ 

و اینکه این سم خطرناک نیست ؟