بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واقعا دلم میخواد مغزشون رو کالبد شکافی کنم، دقیقا چه لذتی میبره ؟ آخه دخترا اسباب بازی هم نیستن که بگیم بازی میکنه باهاشون کیف میکنه، ادمن و به سازش نمیرقصن، نمیدونم دقیقا به چی فکر میکنن
تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت
اینجور پسرا کم کم براشون یه جور اعتیاد میاره حتی تو زندگی متاهلیشونم ارامش ندارن خیلی هاشون نمیتونن متعهد بمونن به یک نفر ... تو فیلم ها بخصوص ترکی میبینیم پسره خرابه بعد عاشق یکی میشه بهش متعهد میمونه اینا تو فیلماست شاید از صد نفر یکی اینطوری بشه ولی در کل شهوت انسانی یک نفر نمیتونه ارضاش کنه و هیچ وقت رنگ ارامش قلبی تو زندگی نمیبینن و جالب بیشتر این پسرها فاز قربانی دارند فلانی ولم کرد و شروع میکنن ترحم جمع کردن برای طعمه بعدی
اینکه اون مشکل داره یه موضوع واضحیه و اینکه شما پیگیرید و دنبال علتها موضوعی جداست!!
دخترخوب اون راهش رو بلده و همه سرکارید، ازش فاصله بگیر...
صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.