2777
2789
عنوان

بیاین تا نترکیدم

48 بازدید | 2 پست

واقعا نفهمن

بابام برگشته میگه رفتیم مهمونی میوه رو گذاشتی جلوت خوردی بعد مامانم دیروزش می گفت از بچه مردم یاد بگیر چطوری می رقصید زرنگ و شاد کاری بود تو چی رفتی اتاق نشستی بابا شما برا میوه خوردن منم حرف درمیارید جلو شما راحت نیستم ترجیح میدم تو اتاق باشم تا شما برینید تو اعصابم

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

من کلا اروم و گوشه گیرم و کم حرف اکثرا مامانم مقایسم می کنه با دخترای کاری و زرنگ بهم می گه خنگ

اتفاقا مسئله اینه من برونگرام ولی اینا بعد مهمونی گیر میدن منم نمیخوام بیام تو جمع که اذیت شم

عزیزم اشتباه میکنه هر کس زندگی و شخصیتی داره قرار نیس تو مثل اونا باشی 🌹💔⁦^⁠_⁠^⁩⁦(⁠+⁠_⁠+⁠)⁩

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.