بچه ها هر ماه فولیکول خوب دارم اما 5 ماهه باردار نشدم آزمایشاتم هم عالیه ورزش هم میکنم هر روز. میخوام برم عکس رنگی اما آستانه دردم پایینه کجا برم با بیهوشی انجام بدم؟
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
ممکنه باشه اما متاسفانه آزمایش نمیده و کلا پیگیر نیست. من این کار رو هم میخوام بکنم که وجدان خودم آسوده باشه که کوتاهی نکردم هر کاری از دستم براومده انجام دادم
اول شوهرت رو بفرست آزمایش سالم بود بعد برو عکس رنگی، چون میگی سقط داشتی شاید شوهرت ضعیف بوده که سقط ...
ممکنه همین باشه. البته توی پنجره باروری یعنی روزای 12 تا 22 سیکل هم کلا دو بار اقدام داریم و شوهرم بیش تر از اون حاضر نیست. اما آزمایش نمیده و کلا کاری نمیکنه من بخاطر اینکه میگم نکنه گرفتگی لوله باشه و بعدا پیشیمون بشم که پیگیری نکردم میخوام برم عکس رنگی