2777
2789
عنوان

پارتنر دوستم

159 بازدید | 16 پست

قضیه من نیس 

دوستم با یه پسره بوده بعد  پسره کات کرده باهاش

بعد دوستم اصرار کردخواهش گرد

پسره اومد به دوست دوستم درخواست داد   دید اون نامزد داره گفت شوخی کردم ( اینو به این منظور گفته که دوستم حرصش بگیره )  بعد دوستم دیگه پیگیرش نشد 

پسره یبار دیگه رفت به یکی دیگه از دوستای دوستم درخواست داد  بعد دوستم که خوب حرص خورد باز گفت الکی گفتم بخاطر این بود که سراغم نگیری  بعد دوستم که باز سراغشو یه مدت نگرفت درخواست فالو   ای که دوستم قبلا داده بود رو قبول کرد   دوستم عکساشو لایک کرد دیگه کاری نکرد تا چند روز   بعد پسره دوستمو آنفالو کرد و از فالووینگاش برداشت 

این هدفش چیه ؟  آیا وقتی میبینه دوستم یهو توجهش قطع میشه  میخواد خودنمایی کنه ؟

راهی برا بازگشت عشق بلدید حتما بهم بگید حتما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به دوستت بگو برینه به پسره و دیگه سراغش نگیره.  این جور پسر باید رید بهش.  ببخشید که لحنم تندو بی ادبانس ولی خدایی حقش همینه.  اه عصبی شدم.  این ریختن خونش مباهه

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم. موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊

به دوستت بگو برینه به پسره و دیگه سراغش نگیره. این جور پسر باید رید بهش. ببخشید که لحنم تندو بی اد ...

واقعا چرا اینکارا رو میکنه ؟ 

به دوستت بگو برینه به پسره و دیگه سراغش نگیره. این جور پسر باید رید بهش. ببخشید که لحنم تندو بی اد ...

اگه دوستمو نمیخواد خب کلا بره این کاراش چیه

واقعا چرا اینکارا رو میکنه ؟

چون میدونه دوستت ازش خوشس میاد میخواد خودشو چس کنه.  تورو خدا به دوستت بگو یه جوری از یه راهی روشی بهش بفهمونه با یکی دیگس تا بمیره از فشار

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم. موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊

دوست منم با یک دختره ای آشنا شد توی مجازی

دوستم خیلی بهش وابسته شد و روش غیرتی بود

دوستم به دختره گفت میشه بهت بگم عشقم 

دختره گفت نه دوستم خیلی ناراحت شد و دوستم بهش گفت دوستم داری یا نه دختره گفت من رل دارم دوستم گفت اگه بری و تنهام بزاری دیگه با هیچ دختری ازدواج نمیکنم و دختره خداحافظی کرد و بلاکش کرد ولی دوستم بلاکش نکرد و دختره روز بعدش از بلاکی درش اورد

به نظرت چرا باید از بلاکی درش بیاره؟🤔