بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای کاشت مو هم چون سطحش زیاده پر نمیشه البته بستگیبه بانک مو پشت سرتون داره
مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍
آره کامل که پر نمیشه واسه همین دو دلم که بکارم یا نه ممنونم از وقتی که گذاشتیانشالله شما هم تو همه م ...
کامل هم که پر نشه کلی روی اعتماد به نفس و صورتتون اثر میزاره قشنگ ۱۰ سال جوون تر میشی
بازم برید مشاوره تا بانک مو را ببینن و اکه هزینه اش را داری چند مرحله میکارن و جلوی سر پر میشه
مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍
بله دیدم نه واقعا زشت نیست طرف چرا همچین فکری میکنی حرصم گرفت بنده خدا خوشتیپه اینکه مو نداره دلیل نمیشه زشت باشهههههه زاحاحزحهبجلخجخلخجلحالچا۰خجاتلجخترتحاجحچاحاجاجحجتاخخ
نظراتی که میدم معنی اینو میده ک اگ جای شما بودم چیکار میکردم ن ک حتما برید اون کار و کنید