2777
2789
عنوان

مشاور تحصیلی

106 بازدید | 13 پست

سلام خانما 

من امسال کنکوری هستم و مشاور تحصیلی گرفتم ولی واقعا کم‌کاری میکنه یعنی اصلا زنگ نمیزنه خبر بگیره مرده ای یا زنده و از اون گذشته فقط روزایی که میرم مدرسه و گزارش کار میفرستم زنگ میزنه میگه مدرسه برای چی رفتی و تو برنامت نبوده 

من جمعه هفته پیش آزمون قلمچیمو خوب ندادم و حتی قبل اون چند وقتیه هی بد اخلاقی میکنه و بد حرف میزنه 

یه بار ازش یه سوال پرسیدم هم برداشت به کنایه گفت خانم عاشق و..

و حرفامو جدی نمیگیره 

به نظرتون ادامه دادن با همچین مشاوری درسته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عضو کن مشاورت رو عزیزم 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

مشاور خوب تو این وضعیت باید امید بده و به فکر چاره باشه ن اینک تیکه بندازه

البته اینو بگم خیلی از مشاورا اینقد دانش اموز دارن وقت نمیکنن هر روز گزارش کار چک کنن اگ نیاز به پیگیری دارید عوض کنید و برید پیش یه مشاوری ک هم پیگیری داشته باشه هم تعداد دانش اموزاش بالا نباشه

مشاور خوب کسی که بهت کمک کنه و دغدغه های ذهنیت رو کم کنه نه اینکه بیشتر باعث سختی مسیرت بشه

منم سال اولم مشاورم دقیقا مثل مشاور شما بود اصلا به نظر من هیچ توجه ای نمیکرد برنامه ی اصولی نمینوشت

ولی خداروشکر سال قبل (پشت کنکوریم) با مشاور دختر همکار بابام آشنا شدم واقعا دلسوز بودن و هر روز وقت میزاشتن حتی قبل اینکه من مشکلی رو باهاشون در ارتباط بزارم خودشون از روی گزارشکار هام متوجه میشدن و زود مشکلم رو برطرف میکردن  ماهانه با اولیا صحبت میکردن و اوضاع خونه رو مدیریت میکردن

واقعا مشاور خوب و دلسوز داشتن یک نعمت بزرگی هست 

گزارش کاروهم برا دستیارش میفرستم

اگه میخوای من مشاورم رو بهت معرفی کنم فقط موبایلم رو عوض کردم شماره شو ندارم ،آیدی تلگرامش رو میخوای بفرستم سال قبل من بهشون پیام دادنی گفتم که مشاورم رو عوض کرپم میشه یک هفته امتحان کنیم بعد ثبت نام کنم قبول کرد ،میخوای تو هم بهش بگو یک هفته باهاش کار کن ببین کارش رو دوست داری بعد ثبت نام کن

@meligilani