2777
2789
عنوان

کوکو سیب زمینی 🥔

176 بازدید | 20 پست

من خودم چون کوکو دوس ندارم بلد نیستم درست کنم .تو گوگلم هست ولی دوس دارم مستقیم از خانمایه خونه دار بپرسم 😍

چطوری کوکو سیب زمینی واسه یه نفر درست کنم؟

سیب زمینیشو آب پز رنده بزنم یا خام؟

چیکار کنم یکم خوشمزه شه 😅

میخوام واسه فردا ناهار داداشم ساندویچ بگیرم انقد برنج پختم خسته شدم دیگه 😥

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من آبپز و خام درست کردم بنظرم خام خوشمزه تره ابپز مزه سیب زمینی اب پز میده فقط ک من خوشم نمیاد

من این مدلی درست میکنم اول سیب زمینیو رنده میکنم بعد ابشو میگیرم و یه پیازم رنده میکنم توش ،بعد تخم مرغ میشکنم و زرد چوبه و‌نمک و فلفل و ارد بعدشم سرخش میکنم اگ تو همین ترکیب گوشت چرخ کرده ام بزنی میشه کتلت اگ یه مقدار سینه مرغ داشتی ریز ریز مثل چرخ کرده بکن بعد قاطیش کن میشه کتلت مرغ بی نهایت خوشمزس

ناهارمون کوکوسیب زمینی بود برای شامم هست زیاد درست کردم متاسفانه من دوست ندارم ولی بچه های من عاشقشن.سیب زمینی پخته ،رنده کردی تخم مرغ بزن با ادویه جات سبزی خشکم میشه توش ریخت ولی تو خونه ما کسی دوست نداره پودرسیرم بزن محشر میشه 

من آبپز و خام درست کردم بنظرم خام خوشمزه تره ابپز مزه سیب زمینی اب پز میده فقط ک من خوشم نمیادمن این ...

به بهههه 

منم بنظرم خام خوشمزه تر و ترد تره ولی نمیدونستم پیازم میخواد

من اب پز بیشتر دوس دارمتوش حتما پودرسیر و فلفل و زردچوبه بزنتخم‌مرغ هم کم بزناونقدری نزن ک شل بشه

من نمیدونم اصلا چرا باید تخم مرغ داشته باشهه واقعا 

دلم هوس کرد خودمم با پودر سیر 😅