2777
2789
عنوان

ناهار چی دارین 🍽️⁉️

211 بازدید | 21 پست

ما قورمه سبزی با سویا

شاید اینطوری بنظر خوشمزه نیاد ولی حتما پیشنهاد میکنم یبار امتحانش کنید🥲

اگه دوست داشتین از غذاتون عکسم بزارید💗✨

آدما طوری رفتار میکنن که ازشون فاصله بگیری و در آخرم تو مقصری چون اونی که رفته تویی؛هیچکس اهمیت نمیده چه رفتاری باهات شد که رفتی :)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دستورشوبگوببینم چجوریه😉

پیازو خورد می‌کنی می‌ریزی تو قابلمه یکم بهش زردچوبه و فلفل سیاه میزنی بعد میزاری بپزه وقتی پخت سبزی هایی که از قبل تفت دادی رو میریزی تو پیازا تا یکمم با سبزی تفت بخورن بعدش سویا هایی که از نیم ساعت پیش گذاشتیم خیس بخورن به مواد اضافه میکنیم حالا به همه مواد دوباره یکم زردچوبه،فلفل سیاه،نمک و ادویه قورمه سبزی اضافه میکنیم و یکم با ادویه ها نفت میدیم بعدش لوبیا های نیم پز رو به مواد اضافه میکنیم و بعد روش آب میریزیم زیرشو کمی زیاد میکنیم تا جوش بخوره لیمو عمانی هارو می‌ریزی توش میزاری بپزه و آخر سر دو قاشق رب تو یه قابلمه جدا تفت میدی و به خورشت اضافه میکنی✨

البته اگه دوست داشتی میتونی رب نریزی چون بدون رب هم خوشمزس

میتونی سویا هارو قلقلی کنی و سرخ کنی ولی من همینجوری ریختم

نوش جان :)

آدما طوری رفتار میکنن که ازشون فاصله بگیری و در آخرم تو مقصری چون اونی که رفته تویی؛هیچکس اهمیت نمیده چه رفتاری باهات شد که رفتی :)

میخاسم کوبیده مرغ بزارم دیدم مادرجان اش گزاشته😂

آش چی؟

فلافل با خیارشور و گوجه و کاهو و پیاز جعفری

نوش جان💗

یعنی بدون گوشت؟

اره با سویا خیلی خوشمزه میشه