2777
2789
عنوان

یعنی یه کسایی خودشونو پرستار میدونن که من میخوام گیسامو بکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 50 پست
همچی داری پرستاری میگی فکر کردی درسای سم شناسی خیلی آسونه من خودم میکروبیولوژی خوندم چنان درسای سختی ...

من اصلا علاقه ای به سم شناسی ندارم 

حاضرم بودم رشته بدون کنکور بخونم ولی همچین چیزی نرم

بحث اینه که خودتون سعی کنید پیشرفت کنید وباقی رشته ها رو پله نکنید که خودتونو بالا نشون بدید 

این خانوم نمونه بارز همون تزریقاتی هست که میگه پرستارم..

ایشونم هی میگه داروسازی داروسازی.. والا من داروساز بودم خود زنی میکردم با حرف این خانوم

لطفا رشته کارشناسیتو بگو..خودتو هم با بقیه رشته ها سعی نکن بالا بکشونی..هرچی هستی واسه خودت ارزش دار ...

شما الان با ده تا جمله یه حرف زدی به نظرم باید از اول دبستان شروع کنی بعد ادعا تحصیلاتت بشه من علوم ازمایشگاهی خوندم اولشم گفتم توی ازمایشگاه بالینی کار کردم به هیچ عنوان از رشته کارشناسیم پشیمون نیستم بهش افتخار میکنم چون دلیل اصلی پیشرفتم دقیقا رشته کارشناسیم بود الانم گفتن داخل شرکت داروسازی و پزشک قانونی فعالم کارفرما من با توجه به سواد من دست رو من گذاشته میتونست از یک داروسازی که سم شناسی خونده استفاده کنه من برای خودم رشته پرستاری رشته اینده داری نمیدیدم و نمیبینم چون من الان ارشدم تموم شه سریعا به فکر دکترام سریعا به فکر افزایش اگاهی و پیشرفت شغلی ام و این برام ارزشمنده نظر امثال تو هم برام اهمیت نداره پس دیگه پیاممو ریپلای نکن وقتمو میگیری

در گنگ ترین حالت زندگیمم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما الان با ده تا جمله یه حرف زدی به نظرم باید از اول دبستان شروع کنی بعد ادعا تحصیلاتت بشه من علوم ...

خب الان ربط این چرتو پرتا به من چیه😂😂😂😂

والا علوم ازمایشگاهیی رو اصلا تو انتخاب رشتم وارد نکردم

چی میگی برا خودت

حاضر بودم بمونم پشت ولی نرم علوم از... تاپیکا انتخاب رشتمم موجوده هنوز، برو صحفه یک بخونشون😐😂😂😂😂

از اول تاپیک اومدی با عقده گشایی پرستاریو خراب کنی که تاپ ترین رشته پیرا پزشکیه الان فهمیدم خودت علوم ازی که جز پایین تریناس تو پیرا

اصلا کی تو رو جز پرستارا حساب میکنه که یهو اومدی کامنت کذاشتی؟؟ 😂😂😂😂

همچی داری پرستاری میگی فکر کردی درسای سم شناسی خیلی آسونه من خودم میکروبیولوژی خوندم چنان درسای سختی ...

عزیزم دقیقا توی راه درستی قدم گذاشتی چون واقعا بچه های سلولی میکروب و بیوتک و علوم ازمایشگاه فوق العاده باسواد بالا میان و واقعا رشته هایی ان که روز به روز پیشرفت میکنن و عقب نمیمونن من دوستانی دارم که الان جنین شناسی خوندن تو حوضه ناباروری واقعا داره خدمت میکنه به هم نوع هاش کاری که پزشک نمیتونه انجام بده واقعا راهتو ادامه بده اصلا به سختیش نگاه نکن 

در گنگ ترین حالت زندگیمم