2777
2789
عنوان

دم اذان

72 بازدید | 18 پست

شاید خیلی هاتون الان روبه خدا وایسید 

میشه ازتون خواهش کنم خواهرانه برام دعاکنیدخسته ام ازخیانت های شوهرم نگید طلاق بگیر با دوتا بچه نمیتونم دارم نابودمیشم

دعا کنید برام خیلی یاسربه راه شه یابمیره

عزیزم سر به راه که نمیشه

و عمر هم دست خداست و خدا به آدمای فاسد مهلت میده تا بیشتر ظلم کنن و تا اوج شقاوت برن. بهش میگن سنت استدراج. 

حتما واست دعا میکنم.

اگه مطمئنی شوهرت خیانت میکنه باهاش رابطه نداشته باش هزارتا بیماری بهت منتقل میشه.

کلا بهش بی محلی کن و زندگی خودتو بکن و شروع کن به برنامه ریزی برا اینکه شغل پیدا کنی و به استقلال مالی برسی کم کم. اینجوری بهتر میتونی تصمیم بگیری.

عزیزم سر به راه که نمیشهو عمر هم دست خداست و خدا به آدمای فاسد مهلت میده تا بیشتر ظلم کنن و تا اوج ش ...

رابطه جنسی نداره مطمنم عاشق پیام بازی بامن نه.....

خسته ام پس گناه من چیه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بقیه میدونن؟ به خونواده ها بگووقتی بهش گفتی و گوش نمیده به نظرم برو شکایت کن پرینت پیاماشم که هس.

عزیزم شکایت وقتی که طلاق بعد نظامی قدموهاش اشناداره .خانواده هاهم میدونن.بابام میگه عابربانک ببینش .

عزیزم شکایت وقتی که طلاق بعد نظامی قدموهاش اشناداره .خانواده هاهم میدونن.بابام میگه عابربانک ببینش .

چقد خونواده ها عتیقه هستن. 

دیگه مجبوری عابربانک ببینیش. سعی کن زودتر مستقل بشی جدا بشی.