2777
2789
عنوان

سوال دارم

82 بازدید | 13 پست

اگر مردتون شوهرتون نمیدونم دوستتون هر چه ....به شما بگه وای چه زنه خوشکل بود ..چه واکنشی نشون میدید؟ من فقط امروز سکوت کردم یه پوزخند زدم ...گفتم اگر واکنش نشون بدم حس میکنه حالا کی هست ...یا مثلا چقدر حساسم ...ولی سر دلم موند یه چیز بهش بگم یا منم همین کارو پسش بدم .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تاحالا پیش نیومده همچین حرفی بزنه ولی یبار تبلیغ تلوزیون خانمی بود گفت اینا واقعی هستن (منظورش اینبود واقعی هستن ک انقدر خوشکلن)منم خیلی طبیعی گفتم آره دیگه مثل اون آقاعه کناریش واقعی هستن جفتشون (منظورم اینبود مرده هم خیلی خوشکله)

دیگه نشنیدم ازش چیزی

تقدیم ب دختر نازم😜                                                                     💖 اصفهان با آن همه وسعت شده نصف جهان!                   چند وجب داری,ولی کل جهانم گشته ای💖

به نظرمن باید واکنش نشون بدی نمیشه که بی تفاوت باشی و شاید دوباره تکرار بشه و همش میخوای سر دلت بمونه؟به نظر من سرفرصت مناسب این بحث رو غیرمستقیم اولش عنوان کن بعد برو سراصل مطلب که فلان روز اون حرفو زدی.درضمن گفتن داریم تاگفتن اگه خودت حس کردی که از روی نیتی گفته بایدجدی بگیری و اگه نه نظر داده بدون که اونطوری دوس داره و شاید روش نشده بهت بگه توم مثلا فلان رنگ مو رو بکن بیشتر بهت میاد

تاحالا پیش نیومده همچین حرفی بزنه ولی یبار تبلیغ تلوزیون خانمی بود گفت اینا واقعی هستن (منظورش اینبو ...

حالا من اگه بودم

میگفتم

پ ن پ ! پلاستیکین 😂😂😂😂

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

من باشم 

نشنیده میگرم ، 

بهشم فکر نمیکنم 

دوست ندارم با دسته خودم ،نقطه ضعف بدم دسته کسی !!!

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

حرفشو‌نگه میدارم ی روز جبران میکنم مثلا بگن فلان بازیگر چقققدر جذابه‌. یا فلانی خیلی خوش تیپه😆😆😆❤❤

قطعا ممد در اینده طلاقم‌میده

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  

اهان تازه بهش گفتم ..ااا خب اگه خیلی خوشت میمد میرفتی دنبالش..مسخرش کردم یعنی ...گفت نه داشتم رانندگی میکردم نشد ...نمیدونم مثلا میخواد منو تحریک کنه من بگم وا بیخود نگاه میکنیا اینا ..چون معمولا بیتفاوتم ...یا واقعا گفت...البته منم خیلی وقتا گفتم چه مرده خوب بود ...چون میدونم اونم اگه یه بازیگری چیزری خیلی خوشکل باشه میگه 

حالا من اگه بودم میگفتم پ ن پ ! پلاستیکین 😂😂😂😂

اخه خیلی با تعجب پرسید این زنایی ک تبلیغ پریل رو میکنن بود فک کنم 

باید به مردها بفهمونی اگه از من خوشکل تر هم هست از تو هم خوشکل تر هست آدم باید به سهم خودش راضی باشه 

وگرنه همونقدر که برای یه زن زشته برای مرد هم زشته و تفاوتی نداره 

استارتر هر جا همچین حرفی شنیدی بگو خب از تو خوشکل تر هم خیلی هست منتها من فقط تو به چشمم میای 

اینجوری شرمنده میشه و دیگه نمیگه

تقدیم ب دختر نازم😜                                                                     💖 اصفهان با آن همه وسعت شده نصف جهان!                   چند وجب داری,ولی کل جهانم گشته ای💖

بچه ها بهش گفتم ..گفتم فک نکن نمیتونم منم هی بگم فلانی چه خوشکله ولی بهتره با حرفامون همو اذیت نکنیم ..وای یه ذوقی کرد گفت الاهی قربونت برم داشتم شوخی میکردم تو از همه خوشکل تری...

مسخره../

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز