2777
2789
عنوان

ناپدری بد

| مشاهده متن کامل بحث + 1689 بازدید | 78 پست

سلام عزیزم اتفاقی تاپیکت رو چند روز پیش دیدم خیلی فکرم موند پیشت ولی تعجبم اینه ک چرا انقدر از قدت بد میگی ؟؟

الان مجدد دیدم تاپیک زدی ی چیز خواستم بهت بگم

اول اینکه منم همسن خودتم و ی همکلاسی داشتم که دقیقا قدش ۱۸۴یا ۱۸۵ بود مثل خودت

دماغ عمل کرد ب خودش میرسه اصلا مشکلی هم نداره

لاغر بود باشگاه رفت عالی شد

ب نظرم کار ادمینی پیدا کن تو خونه پول در بیار کم کم تغییر کن

با این وضع ادامه دادن چیزی درست نمیشه دختر خوب

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم اتفاقی تاپیکت رو چند روز پیش دیدم خیلی فکرم موند پیشت ولی تعجبم اینه ک چرا انقدر از قدت ب ...

سلام عزیزم مرسی از هم دردیت ..

بخاطر اون پسره اعتماد بنفسم پایین اومده..

توی ۱۵ سالکی عاشقش شدم تا همین چندماه پیش که محلم نکرد و الان با شخص دیگست هم بخاطر اینکه ازم خیلی کوتاهتره همم اینکه بخاطر افسردگی به هیچ جا نرسیدم و خب طبیعتا منو اینجوری نخواست ..

همین دیشب پیام داد گفت بیا بریم بیرون و اینا...

دیدم یکسره آنلاینه توی تلگرام ..گفتم به دختره برس گفت نه دختری در کار نیست و روز بخیر گفت اما همچنان آنلاین بود..

دوباره غروب آنلاین شدم دیدم انلاینه گفتم چرا انلاینی ..

من ساعت ۱۸:۳۰ گفتم چرا انلاینی اما وقتی از دانلود کردن فیلمش توی کانال تلگرام اسکرین شات گرفته بود ساعت ۱۸:۲۸ اسکرین شات گرفته بود یعنی قبل از اینکه بگم🙂

اون بالا هم توی اعلان ها علامت پیام بود که دختره گفته چرا انلاینی اونم واسش اسکرین شات از دانلود فرستاده😔

ظهر داشت با اون چت میکرد الکی گفت دارم فیلم دانلود میکنم اما غروب واقعا داشت دانلود میکرد و به دختره راستشو گفت..

دختره رو خیلی دوس داره کاش بهم پیام نمیداد

میخوای تا اخر عمر ب اون فکر کنی فقط؟

دیشب دیدم پیام داده عکس قرص تاخیری به اسم فورنیدو ۶۰ فرستاده الکی میگه میخواد با من سک*س کنه

منم فهمیدم اون قرصو بخاطر دختره خریده تا با اون س*کس کنه یعنی غیر مستقیم داشت بهم میفهموند بعدم گفتم شعور نداری که با فهمیدنش ناراحت میشم الکی گفت اینو بخاطر تو خریده بودم و بعد به رفیقِ دوستم با قیمت گرونتر فروختم ..

چقد دروغش ضایع هست🥲

من میدونستم رابطه جنسی داره اما نمیخواستم از قرص خوردنش با خبر بشم 😔

آشغال با قرص رابطه جنسیشو طولانی میکنه 😔

خیلی حالم بده واقعا