2777
2789
عنوان

کنکور💔

132 بازدید | 11 پست

سلام دوستان 

من کنکوری هستم اما یه مشکل خیلی بزرگ دارم

خونوادم واقعا تحت فشار میذارنم💔

موبایل و لپ تاپ و همه چیمو گرفتن و اکانتام رو موبایل یکی از اعضای خونوادمونه،اما حتی همون موبایلم در حد ۵ دیقه در روز بهم نمیدن،با دوستام خیلیی کم ارتباط دارم و حتی از گروهشون لفت دادم اما همش میگن درگیر دوستاتی،یه گوشه نشستم درس میخونم میبینم یدفعه از هال صداشون بلند میشه که آره من درس نمیخونم،درگیر دوستامم،در حالی که شاید اصلا در ماه ۲/۳ بار بیشتر باهاشون صحبت نمیکنم،همش دعوا همش اعصاب خرد کنی،خسته شدم از دستشون 

یا تا شنیدن همکلاسیام قبول شدن سریع اومدن بهم گفتن که آره تو خیلی ازشون عقب افتادی،مگه الکیه طرف سال اول بهترین دانشگاه و رشته قبول شه؟بهشون میگم تعهدیه میگن نه تو الکی میگی،مهم اینه سال اول قبول شده💔

به همه چیم الکی گیر میدن،با اینکه نشستم درسمو میخونم ولی بعضی موقعا واقعا تمرکزم از دست میدم 

شرایط کتابخونه هم ندارم 

الانم اصلا نمیام اینجا بخاطر کنکور،چون فشار خیلی روم زیاد بود و نیاز به صحبت داشتم اومدم اینجا💔

شما جای من بودین چیکار میکردین؟چیکار کنم حرفاشون روم اثر نداشته باشه؟

حق با توئه عزیزم 

نباید اینقدر تحت فشارت بذارن 

باهاشون صحبت کن بگو اینحوری از درس زده میشم

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاری نمیتونی بکنی

تنها کاری که مبتونی بکنی اینه‌که ی گوشتو بکنی در اونیکی دروازه

شده‌گوش گیر بزار تو‌طول روز صداشونو نشنوی

میتونی خودتو نجات بدی..ب این فک کن میتونی واقعا خودتو ازین وضغ بکشی بیرون..فقط بخون..بخون بخون بخون

من خودم بخاطر درس واقعا خیلی اسیب ها بدی دیدم مخصوصا وقتی خانوادم محدودم میکنه انگار ک درس مال خودمه ...

من واقعا نشستم درسمو میخونم

اصلا استفاده ای نه از موبایل دارم نه چیزی

هیچی ندارم

شاید بزور در روز بهم نیم ساعت بدنش که اونم خودم یواشکی میبرم 

با دوستامم که اصلا صحبتی نمیکنم شاید کلا یکی دو بار باشه و اصلا کاری بهشون ندارم

اما همش میگن درگیر دوستاتی

همش بحث رو میبرن سمت اونا 

نشستم خیلی نرمال درس میخونم،آزمون میدم،تست میزنم

یدفعه میگن ما دیگه نمیدونیم باهات چیکار کنیم،خسته شدیم از دستت در حالی که اصلا کار خاص و عجیبی نمیکنم

نمیدونم تا چقد میتونم تمرکزمو نگه دارم

میدونم خیلی بده ادم احساس میکنع که درس وظیفشه و برای ۷انوارده درس میخونه نه واسه خودش 

ولی بیا قبول کنیم که بعضی از خانواده ها اصلا نمیدونن چطوری حرف واقعیشونو بزنن مثلا هدفشون اینه که تو در اینده موفق باشی قلبا ولی نمیتونن یه جور دیگه بهت بگن با این کارا سعی میکنن اینو بفهمونن و تو همینو در نظر بگسر که خانوادت نمیتونن درست منظورشون برسونن

از طرفی بگو برین با خانواده اونی که سال اول قبول شده صحبت کنین ببینین چطور رفتار میکردن بعد به من فشار بیارین 

بگو برین اول طرز رفتار با یه بچه ۱۸ ساله که کلی فشار اینده روشه رو یاد بگیرین بعد بیاین از من انتظار داشته باشین 

متاسقانه هیچکس ما کنکوری هارو درک نمیکنه 💔🥲

حق با توئه عزیزم نباید اینقدر تحت فشارت بذارن باهاشون صحبت کن بگو اینحوری از درس زده میشم

کاش حرف روشون تاثیر داشت

اینقد بهشون گفتم بابا من نشستم یه گوشه درسمو میخونم ن کاری ب کسی دارم ن چیزی 

ولم کنین 

چرا اینقد الکی بهم گیر میدین،اونم منی که هیچ کاری نمیکنم 

مگه گوش میدن

کاری نمیتونی بکنیتنها کاری که مبتونی بکنی اینه‌که ی گوشتو بکنی در اونیکی دروازهشده‌گوش گیر بزار تو‌ط ...

کاش بتونم

دارم برا نگه داشتن تمرکزم واقعا تلاش میکنم

چون دیگه نمیدونم چیکارشون کنم

نمیدونم از دستشون باید چیکار کنم

میدونم خیلی بده ادم احساس میکنع که درس وظیفشه و برای ۷انوارده درس میخونه نه واسه خودش ولی بیا قبول ک ...

اینقد از اینا گفتم..

گفتم اونی ک سال اول قبول شده خونوادش اینجوری گیر میداده؟میگفتن آره تو خبر نداری ازوشون و چمیدونم از این حرفا 

دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم

جز خودمون هیچکس کنکوریا رو درک نمیکنه

وای منم دقیقا مثل تو  میگن ما سال کنکور اینقدر درس میخوندیم فلان نگا این کلا کاری کردن با همه دوستام قطع ارتباط کردم اینا مثلا نمیزارن من خودم واقعا چیزیو دوست داشتم انتخاب کنم فقط مجبورم کردن به درس خوندن بابا یک دختر یه علایقی واسع خودش داره منم درسمو میخونم بازم میگن نمیخونه اینجور اگه به من میگفتن دوست داری درستو بخون بخدا من بهتر میخوندم چون اونا انگار اختیار از من گرفتن ولی خب وقتی هم میخونی مثل خر میگن نمیخونه با دوستاشه کلا همه برنامه ها گوشیم عوض کردم سیمکارت جدید گرفتم💔ولی واقعا کسی مارو درک نمیکنه هیچ کس

وای منم دقیقا مثل تو میگن ما سال کنکور اینقدر درس میخوندیم فلان نگا این کلا کاری کردن با همه دوستام ...

منم همینم.. 

بهم میگن نمیخونی

من علاقم به درسه

واقعا،درسو دوس دارم

اما از صبح تا الان اینقد تمرکزم ازم گرفته شده 

تا میرم سمت کتاب کل حرفاشون میاد تو ذهنم

هر کاری میکنم میگن موبایل،دوستات

با اینکه اصلا ن درگیر دوستامم نه موبایل 

با اینکه اصلا من هیچکاری نمیکنم ولی همش گیر الکی میدن