2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

1070 بازدید | 35 پست

سلام دوستان

لطفا کسانی ک زایمان طبیعی اداشتن باردارا رو راهنمایی کنن

من ۲۰ هفتمه و به امید خدا قصدم زایمان طبیعیه

دکترم خانم دکتر شهاب الدینی تو بیمارستان چمرانه.

بیمه تکمیلی کوثر دارم و بیمه ام نیرو مسلحه

تازگیا به خاطر اخلاق بد پرسنل بیمارستان ترس عجیبی تو تنم افتاده

به نظرتون هزینه کردن برای زایمان طبیعی خوبه؟

یا تو همین بیمارستان زایمان کنم

کسی بوده ک تو چمران رایمان کرده باشه؟

برام دعا کنید حاجت روا شم. خدا جون امیدمو نا امید نکن.من دوستت دارم خدا.دستمو رها نکن😢😢😢😢
من پسر اولمو طبیعی زایمان کردم از زایمانم اصلا راضی نبودم ولی بیمارستانم خصوصی بود کادرش خیلی خوب و ...

اللن فقط یه روز مونده به زایمان دومت؟

چرا راضی نبودی؟ بخیه خوردی؟ الان مشکلی داری ک مربوط ب زایمان اولت بوده؟

برام دعا کنید حاجت روا شم. خدا جون امیدمو نا امید نکن.من دوستت دارم خدا.دستمو رها نکن😢😢😢😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هنوز زایمان نکردم ولی میخوام طبیعی زایمان کنم،میرم بیمارستان نیکان،یه شب که تا نزدیک صبح تو بلوک زایمان بودم یکی داشت طبیعی زایمان میکرد نمیدونی چجوری مواظبش بودن و نمیزاشتن اذیت بشه،من بیمه تکمیلیه ایران دارم و اونجا قبول میکنه،میخوای یه زنگ بزن بپرس که با بیمت قرارداد دارن یا نه

و خدایی که در این نزدیکی است.....
من هنوز زایمان نکردم ولی میخوام طبیعی زایمان کنم،میرم بیمارستان نیکان،یه شب که تا نزدیک صبح تو بلوک ...

زدم قرارداد ندارن. هرینش فک کنم ۶تومن اینا میشه. قطعا بیشتر میشه چون حداقل یه شبم باید بستری بود. ان شاءالله زایمان راحتی داشته باشیم

شما که بیمه تکمیلی داری اگه از کادر بیمارستان راضی نیستی بیمارستان دیگه ای برید . ب ای زایمان طبیعی هم باید هزینه کرد واقعا. اینکه پرسنل هم بداخلاق باشن واقعا از همه چیز بدتره. تو اون شرایط فقط و فقط روحیه مهمه که اگه باهات بداخلاق کنن خیلی اذیت میشی

ای برده امان از دل عشاق کجایی تا سجده گزارم
اللن فقط یه روز مونده به زایمان دومت؟ چرا راضی نبودی؟ بخیه خوردی؟ الان مشکلی داری ک مربوط ب زایم ...

آره پنجشنبه سزارین میشم

بچم گیر میکرد دنیا نمیومد کلی پارگی داشتم از اول بارداری دومم به خاطر فشار زایمان اول همش کمر دردای شدید داشتم واسه همین این سری سزارین میکنم

خداوندا عاشقان را جان تو و جانان تو باش

حتما حتما حتما یه مامای خصوصی مهربون و کاربلد بگیر.....حتما

خیلی کمکت میکنه و خطر زایمان طبیعی را به صفر میرسونه

از بداخلاقی پرسنل و بی توجهی هم اسوده خاطر میشی

برش پرینه ( اپیزیوتومی) اصلا چیز اذیت کننده ای نیست . اصلا نگرانش نباش.....نه درد داره نه حسش میکنی ..نه حین برش نه بعد از  زایمان

ورزش کن ...ورزش مفید برای زایمان و طرز تنفس

خدایا....فقط تو پشت من باش. کس دیگه ای را ندارم
آره پنجشنبه سزارین میشم بچم گیر میکرد دنیا نمیومد کلی پارگی داشتم از اول بارداری دومم به خاطر فشار ...

الان هفته چندی ؟

اخه تیکرت یه روزر به 40 هفته مونده سزارین تو 38-39 هفته نیس مگه

هزینه طبیعی تو دولتی چقدر میشه

من دولتی زایمان کردم سه ماه قبل حتی یه هزار تومانی هم ندادم😊الهی خیر ببینن هم ماما هم متخصص تمام لحظه زایمان کنارم بودن حدود 4 ساعت طول کشید و از زایمان خیلی راضی ام البته تهران نیستم که آدرس بیمارستان بدم

💥 باشدکه خدا همه ی انشاالله هایمان را به الحمدلله تبدیل کند......لطفا برای شفای بیماریم یه صلوات بفرست.

شما که بیمه تکمیلی داری اگه از کادر بیمارستان راضی نیستی بیمارستان دیگه ای برید . ب ای زایمان طبیعی ...

بیمه کوثر میگه فقط سه تومن از هزیته رو میده. اگه کسی داشته راهنمایی کنه لطفا