فرفری811 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/01 تعداد پست: 936 عنوان درخواست بدین✨⭐🌺 67 بازدید | 4 پست :)) کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅 1404/08/05 | 01:51 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرفری811 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/01 تعداد پست: 936 درخواست فرستادین امری داشتین؟صحبت خاصی ندارم سلام نه ، دیدم ادم خوبی هستین ، نظراتتون رو چن جا خوندم ، خواستم بهتون بگم ممنون که انقدر امن هستین همین خواستم تشکر کنم من خودم درخواست اقایون رو رد میکنم ، اولین بارم بود ، اخه دیدم تاپیکی هم نداشتینهمین کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅
_benyamin_ عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 835 سلام نه ، دیدم ادم خوبی هستین ، نظراتتون رو چن جا خوندم ، خواستم بهتون بگم ممنون که انقدر امن هستین ... لطف دارید ممنونمحمل بر بی ادبی نباشه ، چون جز قوانین سایته نتونستم قبول کنم
فرفری811 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/01 تعداد پست: 936 لطف دارید ممنونمحمل بر بی ادبی نباشه ، چون جز قوانین سایته نتونستم قبول کنم خواهش میکنم کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅