2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلااام ، تهش چیشد عمران یا روانشناسی ؟

سلاممم عزیزم

فعلا هنوز دارم تصمیم میگیرم

تایم دارم 

چه خبررر معرفی کن

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ درخواست دوستی قبول نمیکنم🌱 متعهد🧸✨

سلاممم عزیزمفعلا هنوز دارم تصمیم میگیرمتایم دارم چه خبررر معرفی کن

من نازگلم 

شما چطور؟

من خودم روانشناسی رو بیشتر دوست دارم:))))

کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

دانشجویی؟منم الهام خوشبختم🌱

ممنون ، ترم اولیمممممم:)))))

کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

عالیهراضی ایی؟

رشتمو دوست دارم ، هدف دارم ، الکی و بیخود نیومدم تو این رشته

رشتمو دوست دارم ، هدف دارم ، الکی و بیخود نیومدم تو این رشته

تو امضات بود دقت نکردم😂🤦🏻‍♀️

راجبش تحقیق کردی؟ آخه نظرات منفی زیاد شنیدم راجبش

من خودمم واقعا میگن روانشناسی بهم میاد خودمم علاقه دارم

اما دیگه جای خطا ندارم باید رشته ایی انتخاب کنم هم از لحاظ آینده کاری تامین باشه هم انگیزه داشته باشم براش 

تو امضات بود دقت نکردم😂🤦🏻‍♀️راجبش تحقیق کردی؟ آخه نظرات منفی زیاد شنیدم راجبشمن خودمم واقعا میگن ...

من خودم بابام مخالف صد بود ، میگفت نه ، ارزش نداره میگن تهس مشاوره طرف ، پولم توش نیست ، دوست روانشناس داشت واسطه اش کردم ، اتفاقا هم پول هست هم پرستیژ داره ، فقط باید تا ارشد خوند ، بازار کارشم خوبه ، اونایی که نظر خوب مثل پدر من ادمایی ان که میگن مگه من دیوونم برم پیش روانشناس؟

ارشد کلی گرایش داره ، بعد میتونی معلم شی ، میتونی مهد بزنی ، میتونی تو مدرسه مشاور باشی ، میتونی مطب بزنی ، تو دانشگاه باشی ، کلی کار هست 

من خودم بابام مخالف صد بود ، میگفت نه ، ارزش نداره میگن تهس مشاوره طرف ، پولم توش نیست ، دوست روانشن ...

اتفاقا شنیدم اشباع شده

با چند نفر هم صحبت کردم روانشناسی لیسانس داشتن میگفتن ک اصلا راضی نیستن

ولی حرفای تو جالب بود

از درساش بگو سختن؟ کدوم دانشگاه بهتره برای این رشته 

اتفاقا شنیدم اشباع شدهبا چند نفر هم صحبت کردم روانشناسی لیسانس داشتن میگفتن ک اصلا راضی نیستنولی حرف ...

ببخشید تند تایپ میکنم یه چیزاییش جا میمونه

با لیسانس بله کار نیست ، چون تو یه چیز عمومی یاد میگیری

مهم ارشده که وارد تخصص میشی ، ادمی که ارشد نمیگیره کارگاه نمیره حاضر نیست به خودش سختی بده  معلومه بیکار هم میمونه 

در کنار درساش تو باید کارگاه های مختلف رو شرکت کنی تا معلوماتت بالا بره ، بعد تهش مدرک میدن اونا میشن رزومه 

به خاطر همینه میری میبینی طرف بالینی خونده بعد زوج درمان هم هست هم مشکلات جنسی هم تربیت کودک

اشباع بله شده ولی تا لیسانس ، اونا هم الکی رشته نیوردن رفتن پیام نورب جایی خوندن ول کردن(توهین به پیام نور نمیکنم)

همه دانشگاه ها خوبن همه در یه سطحن عزیزم