2777
2789
عنوان

خواستگاری

201 بازدید | 7 پست

وضعیت خونه زندگی دختر چقدر مهمه؟

من کاری ازدستم برنمیاد 

وضع مالیمون متوسط ولی خانواده ام برای زیبا کردن خونه و نو کردن وسایل خرجی نمیکنن

تاجایی که تونستم به سختی و زورکی یه کارایی کردم ولی بی فایده است .

خونه خیلی قدیمیه‌.

همش نگرانم نکنه  طرف مقابلم از این بابت قضاوتم کنه..

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

کسی ک از روز این قضاوتت کنه همون بهتر بره

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

خونه، وسایل ، دک و پوز، تو نگاه پسر و مرد ، اصلا اولویت نیست، اولویت مرد عشقشه، حتی اگه تو چادر زندگی کنه، حداقل نود درصد پسرها و مردها اینجورین، مهم خودتی و شخصیتت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بالاخره زن و شوهر باید هم کفو باشن عزیزم

و اینک اگه ی نفر واقعا دوست داشته باشه و آدم حسابی باشه هرچقدرم لولش از شما بالاتر باشه خونه قدیمی و سادتون روش تاثیری نمیذاره

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

ن طرف اگ واسه اینا چیزی بگه بره بهتره 

قضاوت چرا مگ گناه کردی 

این فکرارو نکن 

ی دوستی داشتم انقدر بااعتماد بنفس بود یه خونه ۱۲متری و یه اشپزخونه داشتن 

خداروشکر الان خونه زندگی خودش ک ازدواج کرده عالیه و بزرگ 

طرف ادم درستی باشه بااین چیزا کار نداره 

کم دستی واینا گناه نیس هیچ وقت خجالت نکش 

خدامنو خیلی دوسداره 💕من خیلی خوشبختمممم💖 به همه آرزوهام رسیدممممممممممم💕 اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا خوشبختیم صلوات گفتی بگو منم برات بگم تو تاپیکم واسه ازدواج وعاقبت بخیر و  رفتگان و... ختم میگیرم اسمت رو بگو به نیتت بخونم 💋التماس دعا مهربونای من💕💓لطفا تاپیکایی که مال ختم نیست رو برام گزارش بزن پاک شن مرسیییی

منم مجرد بودم خانوادم به خونه نمی‌رسیدن یه خونه ته کوچه بن بست داشتیم یه بار خواستگار اومد فکر کنم سر همین موصوع دیگه خبری ازشون نشد بعد که من ازدواج کردم خونه عوض کردن مبل و فرش عوص کردن😂

من همونم که تا میدیدیش ذوق میکردی 💚حالا اما فاز غم میگیری💔💔💔