2777
2789
عنوان

خواستگاری

173 بازدید | 17 پست

وضعیت خونه زندگی دختر چقدر مهمه؟

من کاری ازدستم برنمیاد 

وضع مالیمون متوسط ولی خانواده ام برای زیبا کردن خونه و نو کردن وسایل خرجی نمیکنن

تاجایی که تونستم به سختی و زورکی یه کارایی کردم ولی بی فایده است .

خونه خیلی قدیمیه‌.

همش نگرانم نکنه  طرف مقابلم از این بابت قضاوتم کنه...

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سنتی میخوان بیان

نه

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
فقط ادمای ظاهربین. که بین اندکی دارن رو فیل تر می‌کنه، چه بهتر اصلا

نمیدونم واقعا ،

بهش فکر میکنم دلم میگیره. 

کسی ک بخادت خونه اخرین چیزه ک بهش فکرم نمیکنه

کاش اینجوری باشه

نه گلم اصلا استرس نداشته باش.اگه طرف بخوادت با این خونه وهرشرایطی کنارمیاد وقبول میکنه.براچی پدرمادر ...

سنشون بالاست ، دوست ندارن برا اینکارا خرج کنن با اینکه براشون توضیح میدم نیازه به این کار ولی بازم هیچی!

ترجیح میدن سرمایه گذاری کنن

سعی کنید با آدمای سطح بالاتر ازدواج کنید ولی نه خیلی زیاد میگم بالاتر چون در رفاه بهتری باشی و دلت نمونه سمت مجردی 

خیلی بالاتر نباشه چون تو جهیزیه دادن کادو دادن مناسبت ها سطح ها تقریبا یکی باشه 

من تو زندگی داییم نیستم ولی خانواده ما و همسرش دنیایی از تفاوت هستیم از لحاظ موقعیت اجتماعی سواد و دارایی اگه ما کادو نداشتیم اونا طلا میدادن اگه ما کادو داشتیم درحد شاباش رو سر عروس بود تازه اون عروسی با کلی بدهی خرید کرده بودیم و کادو داده بودیم نمیگم ما ندار هستیم نههه اونا بیش از حد دارا و پولدار بودن طرف داداشش دکتر زن داداشش دکتر و داداشش نماینده مجلسه از قدیم هم باباش پولدار بوده با دایی های من ک یتیمی نداری بزرگ شدن خیلی فرق داره واقعا اختلاف طبقاتی جالب نیس 

تو خونه زندگی هم نظرم اینه طرف تقریبا هم طبق تو باشه شماهم عرف درآمد و زندگی تون خونتون باشه کافیه 

مثلا شوهر من خانوادش اهل پول خراب کردنن ولی دارا پولدار نیستن رفتن برا دختری ک خانوادش فقیر بودن نون شبم زوری داشتن مادرش خیلی ادا اصولی سر همین راضی نبود عروسش بشه

سنشون بالاست ، دوست ندارن برا اینکارا خرج کنن با اینکه براشون توضیح میدم نیازه به این کار ولی بازم ه ...

اشکال نداره.خودتوناراحت نکن.توکلت بخداباشه.اگر قسمت هم باشید با خونه بدتر هم جورمیشه

نمیدونم واقعا ،بهش فکر میکنم دلم میگیره.

ببین من خواستکار زیاد داشتم، وضع خونمونم اوکی بود ولی هرررکدوم از خواستگارام که این قضیه رو متوجه میشدم اهمیت میدن خودم انتخابشون نکرد سر مسائل دیگه ای. در اخر با کسی ازدواج کزدم که کوچکترین اهمیتی به این ظواهر نمیده

سعی کنید با آدمای سطح بالاتر ازدواج کنید ولی نه خیلی زیاد میگم بالاتر چون در رفاه بهتری باشی و دلت ن ...

ممنونم که تجربه ات رو به اشتراک گذاشتی،

کیس من چند لِوِل بالاتره.

از لحاظ زیبایی و سواد و آگاهی و شخصیت خودم دریک سطح هستیم.

ولی خب اونا خونه زندگی شیکی دارن.

سطح مالی خانوادم خوبه درحد متوسط جامعه

اشکال نداره.خودتوناراحت نکن.توکلت بخداباشه.اگر قسمت هم باشید با خونه بدتر هم جورمیشه

مرسی عزیزم