2777
2789
عنوان

خیلی دوس دارم

84 بازدید | 4 پست

دوباره برم سرکار از زمان بارداری تا الان که بچم دوسال و۴ ماهشه نرفتم دلم برای کارم تنگ شده الان فکر میکنم زندگیم با بطالت میگذره بچمو میخام بزارم مهد به ساعت کاریم نمیخوره یعد بچمم بد غذاس مربی هم که دلش نمیسوزه راه بیفته دنبالش بهش غذا بده  

صرفا جهت درد ودل زدم تاپیک چون میدونم حداقل تا ۳ سالگیش نمیتونم برم سرکار بچم هنوز حرفم نمیزنه که بیاد بهم بگه چیشد تو مهد کسی چیزی بهش گفته خدای نکرده کسس اذیتش کرده از بچه ها یه دلیلشم همینه خودم میبرمش خانه بازی همونجا میشینم حتی دوساعت تنهاش نمیزارم فقط چندتا کلمه میگه دعا کنید توکل به خدا به حرف بیفته 

خدایاشکرت

عزیزم ایشالله که خیره ، چن ماه مونده تحمل کنی دوباره میری سر کارت با خیال راحت 

کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

عزیزم ایشالله که خیره ، چن ماه مونده تحمل کنی دوباره میری سر کارت با خیال راحت

دوتا خواهرام فوق لیسانس روانشناس کودک ان با توجه به امضات گفتم خیلی ارامش دارن نمیدونم یا اینجوری وانمود میکنن اما کلا موفقن 

خدایاشکرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوتا خواهرام فوق لیسانس روانشناس کودک ان با توجه به امضات گفتم خیلی ارامش دارن نمیدونم یا اینجوری وا ...

روانشناس هاهم خودشون نیاز به تراپی دارن و میرن پیش روانشناس مخصوص خودشون ، بعد ترجیحا ادم های اروم و صبور میرن به این سمت ، موفق باشین همتون عزیزکم 

کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅