2777
2789

بدترین کار اینه که اقدامت رو به کسی بگی. به نظرم اگر ازت پرسیدن بگو فعلا برنامم عوض شده. میخام یه مدت تمرکز کنم روی کار دیگه به همین خاطر جلوگیری میکنم. بابا زندگی سختی های خودش رو داره چرا ما الکی خودمون سخت ترش کنیم؟ جواب دوستت رو هم باید بدی؟  بابا استرس خودش بدترین عامله برای باردار نشدن. هورمونات رو به هم میریزه. 

و عشق پزشک حاذقی است !که نسخه ی تمام درد هایم را لابلای موهای تو پیچید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه چطور میتونم هرروز ببینم اونا رو و هی ازم بپرسن و با تمسخر بگن هنوووووزم نشدی؟؟؟بچه ها دعام کنین. ...

چون استرس داری و عجله میکنی باردار نمیشی هیچ دلیل دیگه ای نداره 

این چشم و هم چشمی و خاله زنک بازی رو بذار کنار و به هیچکس نگو در اقدام هستی و بگو شوهرم گفته من فعلا بچه نمیخام تا بتونی در آرامش اقدام کنی

تنهاچیزی که بارداری نمیطلبه عجله س لطفأ عجول نباش درست میشه خوب نیس که با دوستات همش نی نی  ...

واقعا قبول دارم حرفتو ولی خب....دست خودم نیس چیکار کنم که کلا بی خیال فکر و خیال بشم؟؟؟

این ماه دقیقا همینو گفتم....ولی خب..خودم چی؟همسرم راه میرم میگه فکر کنم این ماه دیگه ...شد اصلا یه وعضی...

از بس که رو مخم راه میره دیگه نمیدونم چیکار باید بکنم...از ون طرفم دوستام...خیلی شرایطم بده...

چه حرفه ایه یکبار مصرفه؟ چند خریدیش؟ 1تا2که روش نوشته عدد بتاست یعنی؟

یکبار مصرفه 

جواب دقیقه مثل تست خون

تعداد هفته بارداری رو روش نوشته

متاسفانه من قیمت ایران رو نمیدونم 

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
یکبار مصرفه  جواب دقیقه مثل تست خون تعداد هفته بارداری رو روش نوشته متاسفانه من قیمت ایران ر ...

شماخارجی!؟

ی مدل پرسیدم ۱۵تومن.ممکنه این باشه.ندیدمش

یعنی شماهفته دوم بارداری هستی

خوشبختی تکرار لحظات خوشحالیست
شماخارجی!؟ ی مدل پرسیدم ۱۵تومن.ممکنه این باشه.ندیدمش یعنی شماهفته دوم بارداری هستی

بله ایران نیستم

مگه ایران نیست؟ 

من خریدمش ۲۰ پوند

هفته ۲۳ هستم الان 

صدهزارتومن به وقتی که تست زدی مگه آزخون چقدرمیگیرن

ما سیستم پزشکیمون رایگانه عزیزمم

واین مبلغ بر حسب درآمد و ارزش پول اینجا مبلغ کمیه