2777
2789
عنوان

قیمه بده برای مهمونی

142 بازدید | 12 پست

فردا دوتا خانواده مهمون دارم که قبلا جدا جدا دعوتشون کردم برا یکی زرشک پلو مرغ و یکیم چلو گوشت گذاشتم پنجشنبه ام ما و یکی از همین خانواده ها خونه اون یکی دعوت بودیم قورمه داشتن با سالاد ماکارونی  فردا تصمیم گرفتم منم قیمه درست کنم با سالاد فصل و دسر اینا شوهرم میگه قیمه نه🫠دیگه واقعا ایده ای ندارم امروزم رفتم ماهی بخریم اصلا نبود ن مغازه ن پروتینی  بعلاوه کلاس دارم عصر اصلا وقت ندارم. بنظرتون زشته  اگه قیمه درست کنم کنارش چی بزارم  همون سالاد ماکارونی بزارم منم چون دوست داشتن کل جمع

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لوبیا پلو درست کن

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

قیمه درست کن با فسنجون

اوو فسنجون کلی دردسر داره وقت ندارم کلاسم ۵  تموم میشه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

نه بابا چرا بد باشه خیلی هم خوبه قیمه

ولی به نظرم شما جای سالاد ماکارونی چیز دیگه درست کن شاید چیزی ک شما درست کنی رو هم کل جمع دوست داشته باشن

برای دسر ژله ساده درست کن قالبی که وقت گیر نباشه از روز قبل آماده کن

میتونی این سالاد و هم درست کنی تکه های مربعی سیب زمینی ک آب‌پز یا بخار پز شده، هویج رنده درشت، خیارشور نگینی و مرغ ریش ریش شده یا ژامبون همه رو با هم مخلوط میکنی سس مایونز کمی آبلیمو نمک و فلفل میشه تو حالت سالاد الویه ولی به جاش سیب زمینی تکه های درشت داره

اوو فسنجون کلی دردسر داره وقت ندارم کلاسم ۵ تموم میشه

من فسنجون برام از سالاد ماکارانی راحت تره

اگر قلیه ماهی دوست دارن با تن ماهی هم خوب میشه

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین